Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

The Full Monty

The Full Monty

The Full Monty Schaamteloos grappig en niets verhullend!

Door de economische crisis raken grote groepen arbeiders hun baan kwijt. Een werkeloze arbeider, die de alimentatie voor zijn zoon niet kan betalen en problemen met zijn ex heeft, gaat op zoek naar een bron van inkomsten. Zodra hij ziet hoe vrouwen in de stad uit hun dak gaan bij een Chippendales-achtige voorstelling en als hij heeft uitgerekend hoeveel geld die show heeft opgeleverd, bedenkt hij samen met 5 mede werkelozen al snel een stripact The Full Monty.

Er is alleen één klein probleem: de vijf werkeloze mannen zijn niet bepaald de meest sexy jongens en daarnaast niet in de wieg gelegd voor een striptease-act. Er zit maar 1 ding op: de enige manier om deze act te laten slagen is om vrouwen naar binnen te lokken en door hen te beloven dat ze zich écht helemaal blootgeven.

Cast Full Monty

De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en The Full Monty Castontroerend met swingende songs.

Met Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Dennis Willekens, Brigitte Nijman, Ad Knippels, Juneoer Mers, Kick Spijkerman, David van den Tempel, Hilke Bierman, Julia Herfst.

Reprise The Full Monty

De voorstelling The Full Monty werd in 2009 / 2010 ook door De Graaf & Cornelissen geproduceerd. De rollen werden destijds door onder meer Charly Luske, Zjon Smaal, Vincent de Lusenet, Rogier Komproe, Han Oldigs en Richard Spijkers gespeeld.

Credits The Full Monty

Verhaal: Terrence McNally
Muziek en liedteksten: David Yazbek
Vertaling: Allard Blom
Regie: Paul van Ewijk
Choreografie: Ivo Chundro
Muzikale leiding: Alberto Klein Goldewijk
Decor & kostuums: Joris van Veldhoven
Licht: Marcel Visser

Bron: De Graaf & Cornelissen

Recensie The Full Monty

Wij waren tijdens het Nationaal Theaterweekend vlak voor de première bij The Full Monty in De Tamboer in Hoogeveen.

Lees onze recensie!

Speellijst The Full Monty

Deze voorstelling is afgelopen! Kijk bij de andere musicals voor een leuke avond uit!

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Leuk om te lezen