The Incredible Dr. Pol

The Incredible Dr. Pol

The Incredible Dr. Pol
3.9 -------- (7 beoordelingen)
Beoordeling

 

Dr. Pol is dierenarts. En niet zoals die bij u in het dorp, hij is The Incredible Dr. Pol, wereldberoemd geworden door de, op National Geographic Channel, uitgezonden reality tv-serie. Vorig jaar waren al zijn voorstellingen in Nederland razendsnel uitverkocht en dit jaar keert de van origine Drentse Jan Harm Pol voor een exclusieve theatertour terug naar Nederland .

The Incredible Dr. Pol – Theatervoorstelling

Deze keer beestachtiger, intiemer en nóg persoonlijkere verhalen over zijn leven en werk op het platteland van Amerika. Een van de doelen van Dr. Pol is om een jong en nieuwe generatie te inspireren en respect- en liefdevol om te gaan met dier en mens. En door de theatertour krijg je een unieke kijk in het leven van de man achter Dr. Pol. Een voorstelling voor het hele gezin vol (h)eerlijke levenswijsheden en anekdotes van ’s werelds meest beroemde dierenarts.

Dr. Pol kom naar de IJsselhallen in Zwolle!

Vrijdag 14 september is er een speciale voorstelling van Dr. Pol in de IJsselhallen in Zwolle. De theatertour is al uniek, en in de IJsselhallen kun je dit ook beleven! Dr. Pol. geeft ook hier een voorstelling voor het hele gezin! Lees meer over de voorstelling in de IJsselhallen.

The Incredible Dr. Pol Boek

Dokter Pol bracht ook al een boek uit. In Dokter Pol, wereldberoemde dierenarts uit Nederland is te lezen hoe Jan Pol samen met zijn vrouw en zoon een bloeiende praktijk op het platteland van Michigan.

De wereldberoemde dierenarts Jan Pol runt samen met zijn vrouw zoon dierenartspraktijk op het platteland van Michigan. Jan, Diane en Charles komen geregeld naar Nederland. National Geographic zend de populaire reality-televisieserie ‘The Incredible Dr. Pol’ al een aantal seizoenen uit. Telkens krijgt de kijker prachtige beelden te zien over het leven van de Drentse man.

Jan Pol is opgegroeid op een Nederlandse melkveeboerderij en heeft naam gemaakt als een realistische en eerlijke dierenarts, die altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn patiënten. Of dat nu een brutale cavia is of een paard van duizend kilo. ‘Dit is nog steeds het mooiste voor mij’ In Amerika kan hij niet meer normaal over straat.

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

The Incredible Dr. Pol
3.9 -------- (7 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link