Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

The Love Show

The Love Show

 

Een interactieve datingworkshop

Een interactieve datingworkshop. Diederik van Maren, love coach en auteur van het boek ‘Trouwen of SEX? en Barbara Nanninga, de bekende psycholoog/coach van o.a. RTL 4, geven je de beste tips & tricks om een serieuze, langdurige relatie te vinden. Diederik laat je zien hoe een man tegen deze zaken aankijkt. Is hij net zo onzeker als jij? Wat verwacht hij nou van zo’n eerste date? En hoe ziet voor hem de ideale vrouw eruit? Barbara geeft je onder andere de gouden tips om van je onzekerheid af te komen, de juiste partner te selecteren en voor eens en voor altijd af te rekenen met alle dating clichés. Samen zorgen ze ervoor dat daten weer leuk en spannend wordt.

Speellijst The Love Show

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.