Theater aan de Parade ‘s-Hertogenbosch

Parade 23, 5211 KL ‘s-Hertogenbosch | 073 680 9809 | Google maps

Theater aan de Parade 's Hertogenbosch

Pal naast de Sint-Janskathedraal in het centrum van ‘s-Hertogenbosch is Theater aan de Parade gevestigd. De geschiedenis van de Bossche schouwburg gaat terug tot 1828. In dat jaar ontstond Sociëteit Casino, de voorloper van Theater aan de Parade. Het huidige gebouw stamt uit 1975. Er is onder andere een grote zaal met negenhonderd stoelen te vinden en verschillende kleinere zalen voor evenementen en bijeenkomsten.

Aanbod Theater aan de Parade

Zo’n driehonderd keer per jaar kan de bezoeker hier terecht voor toneel, muziek, dans, musical, cabaret, literatuur, lezingen en film. De ijzersterke programmering van Theater aan de Parade is van hoge kwaliteit. Het veelzijdige aanbod biedt van alles: van glitter-and-glamour tot verdieping en experiment. Jaarlijks wordt het theater door driehonderdduizend mensen bezocht!

Theater aan de Parade te huur

Theater aan de Parade is ook hét adres voor het organiseren van uw evenement. Het theater is gemakkelijk te vinden en goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer. De zalen zijn in te richten voor vrijwel alle mogelijke activiteiten, denk bijvoorbeeld aan recepties, congressen, ceremonies en product-presentaties. Uiteraard kan hiervoor de catering ook worden verzorgd, in tal van varianten. Of u nu een evenement organiseert voor 20 of 1500 gasten, de medewerkers van Theater aan de Parade doen er alles aan om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen!

TP Pas

Theater aan de Parade heeft speciaal voor de theaterliefhebbers de TP Pas. TP Pashouders krijgen voorrang bij het reserveren van kaarten. Ook ontvangen zij een korting van circa 10% op vrijwel alle concerten en voorstellingen in Theater aan de Parade, geldig voor maximaal 4 personen. Daarnaast ontvangen zij het magazine eerder in de bus en profiteren zij het hele jaar door van speciale aanbiedingen en andere mooie acties.

Agenda Theater aan de Parade

Voor toneel, dans, muziek, cabaret, musical, literatuur, lezingen en film bent u bij Theater aan de Parade aan het juiste adres.

 

 

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Theater aan de Parade 23 5211 KL ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 – 680 98 08
E-mail: info@theateraandeparade.nl

Website

Openingstijden Theater aan de Parade

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.
Zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 22.00 uur.
Maandagen gesloten.

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen