Verkadefabriek ‘s-Hertogenbosch

Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch | 073 681 8160 | Google maps

Verkadefabriek 's Hertogenbosch

 

 

De Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch is een oude koekjesfabriek met een grote en kleine theaterzaal, vijf filmzalen, een Clubzaal en een prachtig café-restaurant.

Café-restaurant Verkadefabriek

Kom je voor koffie met krant, lunch alleen of diner met twee? Vroeg, laat of snel tussendoor. Voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Met vrienden, vriendinnen, familie en kinderen. Altijd even smakelijk.

Het café-restaurant is elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Er kan van 12.00 tot 17.00 uur gekozen worden van de dagkaart. De avondkaart gaat in van 17.00 tot 21.00 uur. De gehele middag en avond tot 22.00 uur kunnen er gerechten van de kleine kaart worden geserveerd. Voor kinderen is er een speciale dag- en avondkaart.

De Verkadefabriek voor zakelijke huur

VerkadefabriekDe Verkadefabriek is ook dé plek voor zakelijke verhuur. Of u nu een symposium, presentatie, brainstormsessie, congres of vergadering wilt houden, hier zit u op de juiste plek.

De Verkadefabriek heeft verschillende zalen beschikbaar, waaronder vijf filmzalen, een serre en foyer en twee theaterzalen. De Verkadefabriek is goed bereikbaar en mooi centraal gelegen, vlakbij het station. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen.

Steun de Verkadefabriek

Houdt u ook van kunst en cultuur en wilt u graag dat de Verkadefabriek voorstellingen en activiteiten kan blijven programmeren? Dan kunt u de Verkadefabriek steunen en supporter of vriend worden. Kunst is voor iedereen en moet voor iedereen blijven.

Het is mogelijk om als particulier of als bedrijf de Verkadefabriek te steunen. Help ook mee en word supporter van de Verkadefabriek!

 

 

 

 

Agenda Verkadefabriek ‘s-Hertogenbosch

Iedere dag kunt u bij de Verkadefabriek terecht. Er staan hier elk jaar talloze gevarieerde voorstellingen geprogrammeerd. Wat dacht u van de genres:

  • dans
  • cabaret
  • muziek

Naast theatervoorstellingen staan er ook vrijwel elke dag films op het programma, verwacht hier kwalitatieve arthouse films en niet de grote Hollywood blockbusters.

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Verkadefabriek ‘s-Hertogenbosch

Boschdijkstraat45 5211 VD ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 – 612 44 84
E-mail: frankslijpen@verkadefabriek.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen