Chassé Theater Breda

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda | 076 530 3132 | Google maps

Chasse Theater Breda

 

Naar het theater in Noord-Brabant? Het Chassé Theater in Breda biedt vele mogelijkheden voor een gezellig avondje uit. Theater en film in alle soorten en maten, eten en drinken naar elke smaak, prijzen naar elke portemonnee.

Diversiteit in het Chassé Theater

Voor een ieder wat wils in het Chassé Theater in Breda. Houdt u van toneel, opera, dans, muziek, mudsical, cabaret en film? Dan bent u bij Chassé Theater in Breda aan het juiste adres. Het programma is zo divers dat het Chassé Theater zo uniek is in Nederland, daar wil toch iedereen naartoe?

Van grote Broadway-musicals tot kleine vlakke-vloer experimenten, van symfonische orkestmuziek tot uitheemse volksmuziek, van avondvullend klassiek ballet tot postmoderne dans en van grote arthouse-hits tot kunstzinnige filmpareltjes. Het Chassé Theater in Breda heeft het allemaal. Chassé Theater is tevens het grootste theater van het zuiden en beschikt over drie prachtige theaterzalen en drie filmzalen in Chassé Cinema.

Kom gezellig met uw vrienden of geliefde naar het Chassé Theater in Breda voor de leukste en meest bijzondere theater- of film voorstellingen.

Kindervoorstellingen in het Chassé Theater

Ga samen met uw kind(eren) naar een kindervoorstelling of film. bij Chassè Theater kunt u genieten van het ideale familie-uitje. Alle kinderen worden in de vakanties extra in het zonnetje gezet en er zijn in het theater extra veel leuke activiteiten.

 

Agenda Chassé Theater

Veel artiesten komen graag naar het Chassé theater. De agenda staat ieder theaterseizoen vol met heel veel leuke voorstellingen in iedere genre en is voor jong en oud!

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Chassè Theater

Claudius Prinsenlaan 8 4811 DK Breda
Telefoon: 076 – 530 31 31
E-mail: theater@chasse.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link