Chassé Theater Breda

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda | 076 530 3132 | Google maps

Chasse theater Breda

 

Naar het theater in Noord-Brabant? Het Chassé Theater in Breda biedt vele mogelijkheden voor een gezellig avondje uit. Theater en film in alle soorten en maten, eten en drinken naar elke smaak, prijzen naar elke portemonnee.

Diversiteit in het Chassé Theater

Voor een ieder wat wils in het Chassé Theater in Breda. Houdt u van toneel, opera, dans, muziek, mudsical, cabaret en film? Dan bent u bij Chassé Theater in Breda aan het juiste adres. Het programma is zo divers dat het Chassé Theater zo uniek is in Nederland, daar wil toch iedereen naartoe?

Van grote Broadway-musicals tot kleine vlakke-vloer experimenten, van symfonische orkestmuziek tot uitheemse volksmuziek, van avondvullend klassiek ballet tot postmoderne dans en van grote arthouse-hits tot kunstzinnige filmpareltjes. Het Chassé Theater in Breda heeft het allemaal. Chassé Theater is tevens het grootste theater van het zuiden en beschikt over drie prachtige theaterzalen en drie filmzalen in Chassé Cinema.

Kom gezellig met uw vrienden of geliefde naar het Chassé Theater in Breda voor de leukste en meest bijzondere theater- of film voorstellingen.

Kindervoorstellingen in het Chassé Theater

Ga samen met uw kind(eren) naar een kindervoorstelling of film. bij Chassè Theater kunt u genieten van het ideale familie-uitje. Alle kinderen worden in de vakanties extra in het zonnetje gezet en er zijn in het theater extra veel leuke activiteiten.

Agenda Chassé Theater

Veel artiesten komen graag naar het Chassé theater. De agenda staat ieder theaterseizoen vol met heel veel leuke voorstellingen in iedere genre en is voor jong en oud!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Chassè Theater

Claudius Prinsenlaan 8 4811 DK Breda
Telefoon: 076 – 5303132
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.