Theater Carrousel Ommen

Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen | 0529 454 471 | Google maps

Theater Carrousel Ommen

Theater Carrousel Ommen is een onderdeel van het multifunctioneel gebouw de Carrousel met faciliteiten voor cultuur, sport en spel.

Activiteiten in Theater Carrousel

In Theater Carrousel vinden dagelijks de meest uiteenlopende activiteiten plaats. Tevens biedt het onderdak aan een aantal vaste gebruikers en verenigingen.

Theater Carrousel beschikt over een uitgebreid programma waarin er voor ieder wat wils is. Zo kunt u naar een kindervoorstelling van een grote productie of naar een lachwekkende cabaretier. Voor het hele gezin is er wel iets te beleven.

Stichting Vier het Leven

Gaat u liever niet alleen naar het theater of heeft u zelf geen vervoer? Theater Carrousel Ommen is aangesloten bij Stichting Vier het Leven. Via deze stichting kunt u samen met anderen gezellig naar het theater. Tegen een kleine prijs zorg Vier het Leven voor:

  • Begeleiding
  • Vervoer naar het theater en weer naar huis
  • Het kaartje op de eerste rang
  • Consumpties

De speciaal geselecteerde voorstelling zijn op de website en in de brochure voorzien van het Vier het Leven logo.

Agenda Theater Carrousel Ommen

Benieuwd naar de programmering?

Contactgegevens Theater Carrousel Ommen

Van Reeuwijkstraat 5 7731 EN Ommen
Telefoon: 0529 – 454 471
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.