Theater de Kappen Haaksbergen

Sterrebosstraat 2, 7481 DD Haaksbergen | 053 573 0200 | Google maps

de Kappen Haaksbergen

Van toneel tot theater, van cabaret tot muziek, van jeugd tot klassiek. Theater de Kappen in Haaksbergen heeft keuze genoeg voor iedereen die gezellig een avondje erop uit wil.

Het theater

Theater de Kappen in Haaksbergen is een gezellig klein theater waar u met vrienden of familie een plezierige avond kunt beleven. Ontspannen een voorstelling bijwonen begint met een kopje koffie of thee voor aanvang in het theatercafé Poetn’s Pub.

Ook in de pauze en na de voorstelling bent u van harte welkom om iets te drinken in het theatercafé van Theater de Kappen in Haaksbergen.

Voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze kunt u de munten kopen waarmee u uw consumpties in het theatercafé betaalt.

Sponsoring

Een mooie omgeving om uw bedrijfsnaam op te laten vallen is uiteraard het theater. Uw naam wordt dan gezien in een omgeving die professionaliteit en passie ademt. Dankzij de verschillende sponsoren kan het theater producties van hoge kwaliteit op het toneel brengen voor een groot en breed publiek.

Binnen het theater zijn er verschillende mogelijkheden om te sponsoren. Denk hierbij aan het adopteren van een voorstelling, een geheel verzorgde bedrijfsavond of een vergaderlocatie met unieke mogelijkheden.

Theater, daar ga je voor zitten

Het theater is van iedereen en voor iedereen, niet te duur, ingewikkeld of saai. Het werkt ontspannend en is gezond.

In Overijssel hebben twintig kleine theaters het initiatief genomen tot de campagne, Theater, daar ga je voor zitten. Op deze wijze willen zij laten zien dat ook de theaters hun best doen om de wensen van de markt en haar bezoekers te voldoen.

Ouderwets? Helemaal niet! Wel gezellig, intiem, en vertrouwd. Even geen telefoon, tablet, stress maar heerlijk languit in een theaterstoel. De rest van de dag vergeten en genieten van een goede voorstelling. De kleine theaters presenteren met trots hun aanbod waarbij u als bezoeker de nieuwe artiesten als eerste kunt zien. Meer informatie over dit initiatief kunt u hier lezen.

Agenda Theater de Kappen Haaksbergen

Contactgegevens Theater de Kappen Haaksbergen

Sterrebosstraat 2 4781 DD Haaksbergen
Telefoon: 059-573 02 50
E-mail: informatie@dekappen.nl

Website

Leuk om te lezen