Theater de Meenthe Steenwijk

Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk | 0521 514 004 | Google maps

Theater de Meenthe Steenwijk

Rabo Theater De Meenthe is hét theater van de kop van Overijssel, Zuid-West Drenthe en Zuid-Friesland. Gelegen aan het intercitystation van Steenwijk, met ruime eigen parkeergelegenheid en dichtbij de A32, is De Meenthe zeer makkelijk bereikbaar.

Binnen Theater de Meenthe Steenwijk

Met twee theaterzalen (601 en 125 stoelen) en een grote evenementenhal biedt De Meenthe tal van mogelijkheden.

Rabo Theater De Meenthe biedt een verscheidenheid aan professionele voorstellingen en evenementen. Voor een gezellige avond kan iedereen terecht in De Meenthe, van cabaretfan tot muziekliefhebber. Voor aanvang van de voorstelling kunt u in het theaterrestaurant ‘Souffleur’ dineren en na afloop van de voorstelling kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig nazitten in ons grand café. Kortom: in De Meenthe zit u goed!

Theaterrestaurant Souffleur

Tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunt u voorafgaand aan elke voorstelling heerlijk dineren. Bij een matinee kunt u dineren na de voorstelling. Reserveren wordt door het restaurant gewenst, dit kunt u gemakkelijk via het telefoonnummer of e-mailadres van het theater doen.

Nieuw talent

Maandelijks zijn er in het theater nieuwe talenten te zien. Zo krijgen ook zij een podium aangeboden om zich te ontwikkelen tot die grote artiest.

Vrienden van de Meenthe

Draagt u het theater een warm hart toe en wilt u tevens zeker zijn van kaarten? Wordt dan vriend van de Meenthe!

De verschillende voordelen zijn:

  • Het theatermagazine 1 week eerder in huis
  • Met voorrang kaarten reserveren
  • Geen administratiekosten betalen in de voorverkoop
  • Een uitnodiging voor een gratis verrassingsvoorstelling ieder jaar voor twee personen
  • Speciale aanbiedingen en acties

Agenda Theater De Meenthe

Bent u benieuwd welke voorstellingen u dit jaar in theater De Meenthe kunt bekijken? Klik op de button hieronder en u ziet de volledige programmering van dit jaar.

Contactgegevens Theater de Meenthe Steenwijk

Stationsplein 1, Steenwijk
Telefoon: 0521 – 514004
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.