Theater de Molenberg Delfzijl

Molenberg 11, 9934 Delfzijl | 0596 614 000 | Google maps

Theater de Molenberg Delfzijl

De Molenberg is in 1976 gebouwd in het hart van Delfzijl, vlak bij de haven. In de beginjaren bestond De Molenberg uit een grote zaal (De Commandeur), enkele vergaderzalen, een winkelpromenade en een bibliotheek.

Ontstaan van De Molenberg

In 1982 werd een gedeelte verkocht en in 1994 werd de bibliotheek afgesplitst van het ontmoetingscentrum. In datzelfde jaar werd de organisatie zelfstandig en veranderde de naam in Cultureel Centrum de Molenberg.

In de jaren daarna werd de theaterfunctie steeds groter en is De Molenberg uitgegroeid tot een sfeervol, gastvrij en goed geoutilleerd theater en congrescentrum. Elk jaar worden er zo’n 65 professionele theatervoorstellingen gegeven die ongeveer 20.000 bezoekers trekken. Ook worden er nog circa 1.000 andere activiteiten georganiseerd, van filmvertoningen tot congressen en van amateurvoorstellingen tot schoolvoorstellingen.

In totaal wordt De Molenberg elk jaar door gemiddeld 90.000 mensen bezocht.

Culinair bij de Molenberg

Theater de Molenberg heeft een eigen horeca-afdeling. Theater de Molenberg verzorgt vanaf de ontvangst met koffie en gebak, warme en koude hapjes tot heerlijke drie gangen diners. Bij bijna alle theatervoorstellingen kunt u ook genieten van een VIP-arrangement.

Bij een VIP-arrangement wordt u vanaf binnenkomst tot dat u weggaat heerlijk in de watten gelegd. Wilt u genieten van een drie gangen diner, dan bent u ook bij Theater de Molenberg aan het juiste adres.

Overige activiteiten in de Molenberg

Al sinds 1990 vertoont Filmliga Eemsmond jaarlijks circa 30 films in de theaterzaal van de Molenberg. Tijdens de schoolvakanties worden er kinder- en/of familiefilms vertoond en tweewekelijks op de dinsdagavond is er een arthousefilm. Het filmprogramma is te lezen op www.filmligadelfzijl.nl

Bestellen

Op de website van het theater kunt u gemakkelijk uw kaarten bestellen voor iedere voorstelling. Wanneer een voorstelling van uw keuze is uitverkocht, werkt het theater met een wachtlijst.

Mochten er dan kaarten worden ingeleverd bij het theater word de eerste op de wachtlijst benaderd om de voorstelling alsnog te bezoeken.

Agenda Theater de Molenberg

De Molenberg in Delfzijl, ieder jaar kunt u er terecht voor een leuk een veelzijdig theaterprogramma. Of u nou zin heeft in een musical of in een avondje klassieke muziek, cabaret of een toneelvoorstelling in de Molenberg zit u goed!

Contactgegevens Theater de Molenberg Delfzijl

Molenberg 11 9934 CG Delfzijl
Telefoon: T: 0596-614000
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.