Theater de Veste Delft

Asvest 1, 2611 PK Delft | 015 212 1312 | Google maps

Theater de Veste Delft

 

Van harte welkom, dat bent u bij Theater de Veste in Delft! Dit theater ligt direct naast het hart van de historische binnenstad van Delft en het is de ideale locatie voor een mooie theatervoorstelling.

Voorstellingen in Theater de Veste

In de loop der jaren heeft Theater de Veste zich ontwikkeld tot een toonaangevend podium in Delft en omstreken.

Er worden voorstellingen geprogrammeerd op het gebied van opera, toneel, dans, theaterconcerten, musicals, cabaret, theatercolleges en familieshows. Het is een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod uit zowel Nederland als het buitenland. U vindt er vele grote namen, maar ook aanstormende talenten wordt hier in Zuid-Holland een podium geboden.

Zakelijk in Theater de Veste

Ook als u een vergadering, receptie of bijvoorbeeld congres moet organiseren is theater De Veste een uitstekende locatie. Wilt u zakelijk het theater huren? Bezoek de speciale evenementenwebsite van Theater de Veste.

Theatercafé

Genieten voor of na de voorstelling kan in het Theatercafé. Het theatercafé kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, want naast café is de zaal ook uitermate geschikt als danszaal, congreszaal of voor vergaderfaciliteiten.

Kassa Theater de Veste

De kassa van Theater de Veste is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 14.00 – 17.00 uur. Ook is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Agenda Theater de Veste

Theater de Veste biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met groot diversiteit aan voorstellingen. Geniet u altijd erg van de cabaretvoorstellingen? Houdt u meer van musicals of toneelvoorstellingen.

De agenda van Theater de Veste staat het hele theaterseizoen vol!

Contactgegevens Theater de Veste

Vesteplein 1 2611WG Delft
Telefoon Kassa: 015 – 212 13 12

Website

 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.