Theater Emmeloord

Emmeloord is een stad gelegen in het noordelijk deel van de provincie Flevoland. Er wonen meer dan 25.000 mensen in de stad. Er worden verschillende culturele evenementen georganiseerd. Daarnaast is er met ’t Voorhuys een prachtig theater te vinden in Emmeloord.

 

Woops, we have encountered an error. The List you are trying to use can not be found: otw-bm-list-"42"

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Almere, Dronten, en Lelystad. Of bekijk alle theaters in Flevoland.

Geschiedenis Theater Emmeloord

In de jaren ’40 van afgelopen eeuw is de Noordoostpolder droog gelegd. Al snel daarna werd begonnen met het bouwen van huizen in Emmeloord. Ook werd er een café-restaurant gebouwd, genaamd ’t Voorhuys. Naast het café-restaurantgedeelte kwam er ook een Beurszaal en een Theaterzaal. Het gebouw was het middelpunt van Emmeloord. Elke week werd er een beurs gehouden in de Beurszaal waar boeren hun producten verkochten.

Ook van de theaterzaal werd veelvuldig gebruik gemaakt. Er stonden toentertijd losse stoelen in het theater en er was een vlakke vloer. Er vonden steeds meer culturele avonden plaats. Zo is ’t Voorhuys uitgegroeid tot het bruisende culturele hart van Emmeloord dat het nu is. U vindt er tegenwoordig een grote theaterzaal met een capaciteit van 520 bezoekers. Bekijk hier meer informatie over ’t Voorhuys.

Voorstellingen in het Theater Emmeloord

In theater ’t Voorhuys in Emmeloord worden elk jaar vele voorstellingen geprogrammeerd. Er is een gevarieerd aanbod van optredens, vele genres worden hier vertegenwoordigd. Wat dacht u bijvoorbeeld van de theatergenres muziektheater, dans, toneel, musical en familie? Bekijk hier meer informatie over ’t Voorhuys.

Grand-café ’t Voorhuys

Als u een theatervoorstelling in ’t Voorhuys gaat bezoeken kunt u de avond compleet maken in het grand-café. Er zijn speciale theaterarrangementen te boeken. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor een overheerlijk driegangendiner. Ook kunt u een uitgebreid diner-arrangement boeken, hierbij wordt het driegangendiner compleet gemaakt met een aperitief en een kopje koffie met chocolade.

Na de voorstelling kunt u ook nog eens genieten van een drankje en een lekkere bittergarnituur. Daarnaast zijn er nog verschillende mogelijkheden, u kunt een bezoekje aan een theatervoorstelling zelfs combineren met een hotelovernachting!

Leuke mogelijkheden in Theater Emmeloord

Theater ’t Voorhuys in Emmeloord biedt veel leuke mogelijkheden voor de bezoekers. Zo kent het theater bijvoorbeeld een Theaterpas. Na aanschaf geeft deze pas korting op alle voorstellingen. Ook is er een Theaterfanpas. Deze kunt u krijgen als u kaarten koopt voor tien voorstellingen of meer.

Met de pas kunt u gratis aanschuiven bij voorstellingen die niet zijn uitverkocht.

 
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN FLEVOLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=1002"></script>

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.