Theater Almere

Almere is de grootste stad van de provincie Flevoland en de gemeente heeft meer dan 195.000 inwoners. Op cultureel gebied is er veel te beleven. Er zijn onder andere een bioscoop en een filmhuis, een poppodium en u kunt er natuurlijk ook een avondje heerlijk naar het theater. Schouwburg Almere en Corrosia bieden de leukste voorstellingen voor het hele gezin.

KAF programmeert een breed programma aan theatervoorstellingen en popconcerten. Van bekende cabaretiers tot intieme toneelvoorstellingen, van meeslepende musicals

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Theater Almere of bekijk theaters in: Dronten, Emmeloord en Lelystad. Of bekijk alle theaters in Flevoland.

Schouwburg Almere

U vindt Schouwburg Almere op een prachtig plekje, het theater lijkt haast te drijven op het water. Het gebouw is ontworpen door een Japans architectenbureau waarbij het ontwerp licht en transparantie voorop zet. U vindt in Schouwburg Almere drie zalen: de Grote zaal, de Middenzaal en de Kleine zaal.

De Grote zaal biedt plaats aan 987 bezoekers, de Middenzaal heeft 880 zitplaatsen en de Kleine zaal is heel geschikt voor de wat intiemere voorstellingen met plek voor 150 bezoekers. U kunt in Schouwburg Almere terecht voor verrassende toneelvoorstellingen, sprankelende jeugdvoorstellingen, verleidelijke musicals, swingende concerten en grappige cabaretiers.

U kunt vlakbij parkeren, in de pauze rustig bijpraten onder het genot van een hapje en drankje en na afloop natuurlijk nog nagenieten in het theatercafé. Om een echt complete avond uit te beleven kunt u uw theatervoorstelling combineren met een themadiner in het theatercafé.

Corrosia

Het oudste theater van Almere, Theater de Roestbak, gaat tegenwoordig door het leven als Corrosia. U vindt dit theater aan het Stadhuisplein in Almere Stad. Hier kunt u terecht voor een gevarieerd en uitgebreid theaterprogramma. Hier staan zowel nieuwkomers als oude rotten in het vak op de planken.

Corrosia is hét kunstencentrum van Almere en omgeving. U kunt er naast theater genieten van film en kunst. Het prachtige vlakkevloertheater heeft zo’n 100 zitplaatsen en zorgt voor een intieme sfeer. U kunt onder andere voorstellingen verwachten op het gebied van dans, toneel en cabaret.

Corrosia wordt wel dé culturele hotspot van Almere genoemd, en dat is niet voor niets. Kom snel zelf eens langs!

[gap height=”10″]
[ad id=”4686″]
[gap height=”10″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN FLEVOLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=1002"></script>

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.