Theater het Kruispunt Barendrecht

Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht | 0180 615 958 | Google maps

Theater Het Kruispunt Barendrecht

Sfeer, service en kwaliteit, dat is waar theater Het Kruispunt voor staat. U vindt dit theater in Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. Theater het Kruispunt is een zeer veelzijdig theater dat een brede theater- maar ook filmprogrammering biedt.

Veel mogelijkheden in Theater het Kruispunt

De theaterzaal van Theater het Kruispunt heeft plaats voor zo’n 500 personen. Er staan tal van grote namen op het programma, maar Theater het Kruispunt biedt ook een podium aan aanstormend talent. Vrijwel elke theaterliefhebber kan hier zijn of haar hart ophalen.

Het theater biedt een brede theater- en filmprogrammering. Naast de voorstellingen in het theater wordt er elke week een kwaliteitsfilm vertoond.

Steun Theater het Kruispunt

Word Vriend van Theater het Kruispunt en help mee om projecten te realiseren op het gebied van cultuureducatie. 

De donatie beschouwen zij als een steun in de rug en een teken dat u hen een warm hart toedraagt. Bekijk hier de mogelijkheden om het theater te steunen.

Nieuwsbrief Theater het Kruispunt

Om op de hoogte te blijven van alle nieuws over voorstellingen en het theater kunt u zich via de website aanmelden om de nieuwsbrief ontvangen.

Agenda Theater het Kruispunt

Dans, cabaret, toneel, muziek, musicals, u vindt in elk genre ieder theaterseizoen in Theater het Kruispunt talloze leuke voorstellingen.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater het Kruispunt

Middenbaan 111
2991 CS Barendrecht
Telefoon: 0180 – 615 958
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.