Theater Barendrecht

Theater Barendrecht. De plaats Barendrecht kunt u vinden in de provincie Zuid-Holland. De plaats ligt tussen Rotterdam en Dordrecht in. Barendrecht is een uitstekende plaats voor een dagje cultureel genieten, u kunt hier onder andere naar het museum, de bioscoop en natuurlijk naar een theater. Hieronder leest u er meer over.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Theater Barendrecht of bekijk theaters in: Alblasserdam, Alphen a/d Rijn, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Maassluis, Naaldwijk, Papendrecht, Rijswijk, Rotterdam en Spijkenisse. Of bekijk alle theaters in Zuid-Holland.

Geschiedenis Theater Het Kruispunt

Hét theater in Barendrecht, dat is Theater Het Kruispunt. Het Kruispunt werd in het jaar 1994 gebouwd naar een ontwerp van SAS Architecten uit Rotterdam.

Het theater is gevestigd aan de Middenlaan. Het theater werd officieel geopend met een concert van Laura Fygi. Tien jaar later werd de theaterzaal onder handen genomen, naar een ontwerp van de architecten van bureau Kraaijvanger Urbis. Toen werd direct de klimaatbeheersing verbeterd en er kwam een nieuw stoelenplan. Lees hier meer over Theater De Kruispunt.

Theater Barendrecht

In de theaterzaal van Het Kruispunt kunnen 500 bezoekers terecht. Vanaf alle plekken is een goed zicht op het podium. Daarnaast zorgen de sfeervolle foyer en het gezellige café voor een speciale ambiance.

Voorstellingen in Theater Barendrecht

De voorstellingen die in Theater Het Kruispunt staan geprogrammeerd zijn heel divers. Wilt u gezellig met de kinderen naar een familievoorstelling? Met uw partner een avondje lachen tijdens een voorstelling van een cabaretier? Of wat dacht u van een ontroerende operavoorstelling, klassiek concert of nog iets anders?

Voor al deze theatergenres kunt u terecht in Het Kruispunt. Jaarlijks staan er zo’n 100 voorstellingen op het programma, daarnaast worden er elk jaar ook nog zo’n 40 films gedraaid. Lees hier meer over Theater De Kruispunt.

Theater De Kruispunt in de verhuur

Er zijn drie vergaderzalen aanwezig in Het Kruispunt. Hierdoor is het gebouw ook uitermate geschikt voor de zakelijke verhuur. Er zijn talloze mogelijkheden hiervoor.

U kunt er bijvoorbeeld een congres, presentatie of vergadering organiseren. Het theater in Barendrecht is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken. Ook kunt u er gratis voor de deur parkeren.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN Z-HOLLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=999"></script>