Kielzog Hoogezand

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand | 0598 373 777 | Google maps

Kielzog Hoogezand

Kielzog bestaat al sinds 1983. De gemeente wilde graag een ruimte voor amateurgezelschappen en ze wilden talent in de regio een podium bieden. Naar aanleiding daarvan is theater Kielzog gebouwd.

Theater Kielzog

Het theater betrekt in 2015 haar nieuwe onderkomen die van alle gemakken is voorzien. Een prachtig mooi gebouw met theaterzaal, restaurant en lesruimtes. Het theater biedt ieder theaterseizoen een ruime keuze aan voorstellingen. Bekende en onbekendere namen komen graag naar Hoogezand.

Restaurant Kielzog

Kielzog nodigt u graag uit om voor een voorstelling een drankje drinkt in het café, of een heerlijk diner.

Kielzog biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen avondje uit!

Lessen in Kielzog

In Kielzog is van alles te doen voor jong en oud! Bespeel een instrument, doe mee in theatergroep zijn zomaar en paar voorbeelden van mogelijkheden in Kielzog. Weet u wat uw ambities zijn? of bent u die aan het ontdekken. Een ervaren docent zal voor u klaar staan.

Jeugdtheater Kielzog

Wie zou jij graag willen zijn op het toneel ? Een popster, een tijdreiziger, een rover, een heks of een deftige dame… bij Kielzog leren ze de kinderen in een cursus hoe je een spannend, grappig, verdrietig of juist super blij toneelstuk speelt.

Iedereen tussen de 8 en 12 jaar is van harte welkom in het jeugdtheater van Kielzog. De kinderen maken spelenderwijs kennis met toneel. vanuit hun eigen fantasie.

En als eindpresentatie gaan de kinderen optreden voor hun ouders en bekenden. Schrijf je snel in!

Agenda Kielzog

Bij theater Kielzog in Hoogezand-Sappemeer kunt u naast veel gezelligheid ook terecht voor een uitgebreide programmering. Een avondje naar een dansvoorstelling, lachen bij een cabaretier of gezellig met de kinderen naar een familievoorstelling, het is hier allemaal mogelijk.

Contactgegevens Theater Kielzog Hoogezand

Gorecht-Oost 157
Hoogezand-Sappemeer

Telefoon: 0598 – 373 777
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.