Theater Lampegiet Veenendaal

Kerkewijk 10, 3901 EG Veenendaal | 0318 540 000 | Google maps

Theater De Lampegiet Veenendaal

In het centrum van Veenendaal in de provincie Utrecht vindt u theater Lampegiet. Het theater is opgeleverd in 1988 en heeft sindsdien een behoorlijke groei meegemaakt.

Cultureel in Veenendaal

Het theater beschikt over een zaal met 543 stoelen, een foyer en een bijbehorend restaurant. In de beginjaren was het theater vooral een bioscoop en een cultureel ontmoetingscentrum. Na een uitgebreide verbouwing is het aan de hedendaagse eisen aangepast en neemt het een belangrijke regionale culturele functie in. In theater Lampegiet zult u zich zeker thuis voelen, u kunt er even ontsnappen aan het leven van alledag!

De Gulle Tafel

Uniek bij Theater Lampgiet en Veenendaal is dineren in de foyer van het theater. bij een aantal geselecteerde voorstellingen kunt u van een parade van heerlijke gerechten genieten vooraf aan de voorstelling. Heerlijk relaxt en ongedwongen zo vlak voor de voorstelling, door de ongedwongen sfeer creëert u verrassende ontmoetingen met onbekende tafelgenoten. De aanvang van de Gulle Tafel is altijd om 18.00 uur in de foyer van het theater. Speciaal voor kinderen heeft Lampegiet na de kindervoorstellingen een Pannenkoekenarrangement. Als je blijft eten krijg je ook een glaasje drinken. Tip: Het is ook een leuk voor verjaardagsfeestjes!

Vrienden van Theater Lampegiet

Wordt vriend van theater Lampegiet en u ontvangt vele voordelen. de voordelen zijn ieder theater seizoen verschillend. Een paar voordelen zijn onder andere:

  • u krijgt voorrang in de voorverkoop
  • ontvang de exclusieve Vriendenmail met aanbiedingen alleen voor vrienden
  • ontvang een bon voor korting op de Gulle Tafel voor 1 persoon
  • u steunt het Lampegiet Cultuurfonds dat bijzondere en/of spraakmakende voorstellingen naar Theater Lampegiet haalt en jeugdig talent ondersteunt.

De vriendenkaart kunt u aanvragen via de website van het theater.

Bereikbaarheid Theater de Lampegiet

Rondom het theater is er vollop parkeergelegenheid aanwezig. Deze parkeer gelegenheid is wel betaald parking. Uitrijkaarten zijn ook verkrijgbaar in het theater. Het advies is om deze vóór de voorstellingen alvast te kopen. Zo voorkomt u dat u lang in de rij moet wachten.

Agenda Theater Lampegiet

Ieder theaterseizoen heeft theater de Lampegiet een leuk aanbod van voorstellingen. van cabaret, toneel, musicals en muziek programma’s.
bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens

Kerkewijk 10
3901 EG Veenendaal
Telefoon: 0318 – 540 000
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.