Theater Meerzigt Oostermeer

Theater Meerzigt Eastermar

Theater Meerzigt sloot op 4 april 2016 haar deuren.

Een klein theater voor een groot publiek… Theater Meerzigt is een kleinschalig ‘non-profit’ theaterinitiatief van de eigenaren van vergaderlocatie Meerzigt.

 

Met medewerking van een groep enthousiaste vrijwilligers uit Eastermar, met als primaire doelstelling om theater (weer) toegankelijk en laagdrempelig te maken voor een breed publiek in een sfeer van ontmoeten.

Persoonlijke sfeer in Theater Meerzigt

Centraal staat ongedwongenheid en authentiek contact tussen spelers en toeschouwers om van daaruit sámen te kunnen genieten van de voorstelling. En daarom krijgen zowel de gasten als de artiesten bij ons een ontvangst die bij ontmoeten past.

Persoonlijk contact, een goede maaltijd voor de artiesten, een hapje en drankje voor de bezoekers en een pauze die zo lang duurt als het mag, wil en toelaat. En na de voorstelling een gezellige nazit met de artiesten. Structuur is daarbij ondergeschikt aan de gezamenlijke beleving van artiesten en publiek.

Vergaderlocatie De Meerzigt

Theater De Meerzigt doet niet alleen dienst als theater, het is ook de ideale plek voor het organiseren van uw vergaderingen. Het ligt op slechts vijftien minuten met de auto vanaf Drachten en vanaf Groningen, Dokkum, Heerenveen en Leeuwarden is het zo’n dertig minuten. Ideaal voor als u medewerkers hebt die verspreid over de regio wonen of werken.

Alle gasten zijn altijd enthousiast over de huiselijke sfeer van De Meerzigt. Uw groep krijgt optimale privacy en service omdat er altijd maar één groep tegelijkertijd het pand kan huren. Naast vergaderingen is De Meerzigt ook de ideale plek voor onder andere jubilea, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en nog veel meer.

Agenda Theater Meerzigt

Ieder jaar heeft theater Meerzigt een aantal leuke voorstellingen voor de inwoners van Eatermar en omstreken.

Contactgegevens Theater Meerzigt Eastermar

E.M. Beimastrjitte 8
9261 BJ Oostermeer