Theater Podium Vlieland

Dorpsstraat 84, 8899 AK Oost-Vlieland | 0562 – 451154 | Google maps

Theater Podium Texel

Podium Vlieland is dé plek waar u moet zijn voor een avondje theater, cabaret, een film of een ander cultureel uitje als u op Vlieland bent. Er worden allerlei boeiende gebeurtenissen geprogrammeerd voor mensen met een brede belangstelling.

Podium Vlieland is een theater met een intieme, dieprode zaal waar u gegarandeerd memorabele momenten zult beleven. En er worden hier op Vlieland niet alleen de mooiste voorstellingen geprogrammeerd, in de foyer kunt u ook nog eens terecht voor overheerlijk ijs! Uw bezoekje zeker waard, graag tot ziens.

Verhuur Podium Vlieland

Er is van alles mogelijk op Podium Vlieland. Privévoorstellingen voor families of vriendengroepen, computergames op groot projectiescherm, organisaties die hun relaties toe willen spreken of een bedrijfsfilm willen laten zien, op technisch gebied kan vrijwel alles.

Wilt u iets bijzonders, neem dan snel contact op met het theater. Ook zijn er zes mooie kamers te huur. Deze zijn gelegen boven de theaterzaal van Podium Vlieland. Deze kamers zijn ideaal voor mensen die tijdelijk een baan hebben op Vlieland.

Podiumsleutelhouders van Podium Vlieland

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de website van Podium Vlieland kunt u Podiumsleutelhouder worden. Registratie hiervoor is geheel vrijblijvend en gratis. Als u zich heeft geregistreerd krijgt u inzicht in de films die op dit podium worden vertoond. Ook kunt u hiermee via de website kaarten reserveren.

Bereikbaarheid Podium Vlieland

Logischerwijs is Podium Vlieland het beste te bereiken per boot. Om op het eiland Vlieland te komen kunt u met de veerdienst van Rederij Doeksen mee. Er zijn dagelijkse afvaarten van en naar Vlieland. Ook zijn er verschillende bedrijven die een watertaxi aanbieden.

Hiermee kunt u een extra snelle overtocht maken en ook op vroege of juist late tijdstippen waarop de veerboot niet meer afvaart. Zo hoeft u bij een late voorstelling bijvoorbeeld niet direct een hotelovernachting te boeken, dat scheelt weer in de kosten!

Muziekvoorstellingen op Podium Vlieland

Naast theatervoorstellingen in genres zoals cabaret en toneel worden er ook regelmatig mooie muziekvoorstellingen geprogrammeerd op Podium Vlieland. Geniet van ontspannende klanken, komische luisterliedjes of bezoek aanstormend talent, er is voor ieder wat wils hier op Podium Vlieland.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater Podium Vlieland

Dorpsstraat 84
8899 AK Oost-Vlieland
Tel. 0562 – 451154

Website Podium Vlieland

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.