Theater Sneek in Sneek

Westersingel 28, Sneek | 0515 431 400 | Google maps

Theater Sneek

Theater Sneek vindt u in het hartje van de stad Sneek. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u kunt hier altijd terecht voor een leuke theatervoorstelling. Een avondje lachen bij een cabaretier?

Ontroerd raken bij een emotionele opera? Of juist gezellig met ’t hele gezin genieten van een leuke familievoorstelling? Het is allemaal mogelijk bij Theater Sneek.

Genieten van een avondje theater doet u hier in zeer comfortabele stoelen. Voor een extra romantisch tintje zijn er ook nog verschillende loveseats op het balkon te vinden. Om uw avond helemaal compleet te maken kunt u er ook nog een heerlijke theatermaaltijd bij boeken.

Bijzonder gebouw Theater Sneek

Echte blikvanger van dit theater is de zogenaamde toneeltoren. Deze 23 meter hoge lichtbaken geeft aan welk genre die avond in het theater speelt. Een gele toren wijst op een avondje cabaret, bij een paarse toren kunt u bijvoorbeeld een concert verwachten. Eén blik op de toren en u weet direct wat er speelt!

Kleurcodes toneeltoren Theater Sneek

Bent u nieuwsgierig wat de kleurcodes van de toneeltoren van Theater Sneek zijn? Aan de kleur kunt u zien welk theatergenre er die avond vertoond wordt.

  • Paars: muziek
  • Oranje: dans
  • Magenta: familievoorstelling
  • Geel: muziektheater
  • Groen: cabaret
  • Wit: theatershow
  • Rood: toneel
  • Blauw: musical

Samen naar Theater Sneek

Al verschillende jaren biedt dit theater ‘Samen naar Theater Sneek’ aan. Dit is een middag speciaal voor mensen die graag naar het theater gaan maar niemand kennen die mee wil.

Theaterliefhebbers kunnen elkaar tijdens dit arrangement ontmoeten en er bestaat de mogelijkheid om samen kaarten te reserveren. Ideaal voor als u alleenstaand bent of bijvoorbeeld wanneer uw eigen partner niet van theater houdt!

Zakelijke verhuur

Naast de organisatie van theatervoorstellingen is het gebouw van Theater Sneek ook heel geschikt voor de zakelijke verhuur. Zoekt u voor uw bedrijf bijvoorbeeld een mooie grote ruimte voor een jaarvergadering, een bedrijfsfeest, een productlancering of een congres?

Voor dit en meer kunt u in Theater Sneek terecht. Er zijn goede technische faciliteiten aanwezig en de medewerkers zijn van alle markten thuis.

Agenda Theater Sneek

Voor iedere theatergenre een eigen kleur. de genres zijn ook zeer uitgebreid. Ieder theaterseizoen heeft Theater Sneek voor iedere theaterliefhebber ruime keus.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater Sneek

Westersingel 28 [email protected]
Sneek Tel: 0515 431 400

Website Theater Sneek

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.