Theater Sneek

Theater Sneek, een ideale plek voor een leuk uitje naar het theater! U vindt Sneek ten zuidwesten van Leeuwarden, het is de op twee na grootste plaats van de provincie Friesland. In de stad Sneek wonen meer dan 33.000 inwoners.

Sneek is vooral bekend als één van de bekende elf steden van de Elfstedentocht en als plaats waar natuurlijk de jaarlijkse Sneekweek wordt gehouden. Daarnaast kunt u er terecht in verschillende musea zoals het Nationaal Modelspoor Museum en het Fries Scheepvaart Museum.

Voor een ander leuk cultureel uitje brengt u natuurlijk een bezoekje aan een theater in Sneek!

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Drachten, Franeker, Gorredijk, Heerenveen, Leeuwarden, Vlieland en Oostermeer. Of bekijk alle theaters in Friesland.

Theater Sneek in Sneek

In het hartje van de stad Sneek vindt u Theater Sneek. Dit is dé ideale plek als u op zoek bent naar een avondje met een leuke theatervoorstelling. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Houdt u van een avondje tranen met tuiten lachen tijdens een cabaretvoorstelling? Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de nieuwste show van Claudia de Breij of Najb Amhali? Of ligt toneel u meer en bent u nieuwsgierig naar de nieuwste voorstelling van theaterproducent Opus One?

Als u met het hele gezin naar Theater Sneek wilt kunt u terecht bij een leuke kindervoorstelling, bijvoorbeeld van Van Hoorne Entertainment.

Alles is mogelijk bij Theater Sneek

Naast de leuke voorstelling geniet u hier optimaal door de uiterst comfortabele stoelen. Bezoekt u een voorstelling met uw partner of date, dan zijn de loveseats op het balkon een echte aanrader. Om uw avondje theater in Sneek compleet te maken kunt u er ook nog eens een lekkere theatermaaltijd bij boeken. De blikvanger van dit theater is de toneeltoren.

Dit is een lichtbaken van 23 meter hoog die aangeeft van welk genre er die avond een voorstelling in het theater staat. Is de toren geel? Dan kunt u cabaret verwachten. Is de toren paars?

Dan is er die avond een leuke muziekvoorstelling. Met één blik op de toren weet u wat er speelt! U vindt Theater Sneek aan de Westersingel, het gebouw is in 2012 geopend door toenmalig Koningin Beatrix. Lees hier meer informatie over Theater Sneek.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.