Theater vanBeresteyn Veendam

Museumplein 5/a, 9641 Veendam | 0598 634 566 | Google maps

Theater vanBeresteyn Veendam

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn is opgeleverd in 2004 en sindsdien uitgegroeid tot het culturele, bruisende hart van Veendam. Het theater beschikt over hoogwaardige technische faciliteiten en er zijn 350 zitplaatsen.

Grand Café vanBeresteyn

Het podium heeft een grootte van 120 m2 en biedt daardoor genoeg ruimte voor vrijwel alle mogelijke voorstellingen. Er is een inpandig Grand Café waar u een hapje, drankje of een hele maaltijd kunt nuttigen. Het programma van vanBeresteyn bestaat onder andere uit cabaret, muziek, theater, klassieke muziek, jazz, film en jeugdvoorstellingen.

De Jonckheren- en Vrouwen van vanBeresteyn

Dankzij de bijdragen van de Jonckheren- en Vrouwen van vanBeresteyn is het theater in staat om voorstellingen te boeken die normaal gesproken niet voor het theater financieel haalbaar zijn. Door de ondersteuning is het ook mogelijk dat het theater diverse evenementen kan
organiseren.

Jonckheren- en Vrouwen van vanBeresteyn krijgen er ook wat voor terug. Theater van Beresteyn nodigt namelijk de Jonckheren- en Vrouwen van vanBeresteyn jaarlijks een aantal keren uit voor het bezoeken van theateravonden.

Bent u ook geïnteresseerd om toe te treden als Jonckheer- of Vrouw? Meld u zich dan aan!

Filmhuis Theater vanBeresteyn

Met de realisatie van het Cultuurcentrum kregen de inwoners van Veendam er ook een filmhuis bij. Het programma van het filmhius is zeer divers van de recente kwaliteitsfilms, boeiende wereldcinema, creatieve documentaires, de betere kinderfilms én de commerciële films. VanBereresteyn heeft daarvoor een filmladder voor u klaar liggen op de balie bij de theaterkassa en alles staat ook gepubliceerd op de website.

Reserveren & kaarten

Voor het Bestellen en kopen van uw toegangskaarten kunt u via de website uw keuze maken. Het reserveren via de website en betalen met IDEAL is het makkelijkst en voordeligst.

Agenda Theater vanBeresteyn

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in Veendam heeft ieder jaar weer een uitgebreid theaterprogramma samengesteld. Zin in een avondje cabaret? In de stemming voor een mooie opera? Of gezellig met de kids naar een familievoorstelling?

Contactgegevens Theater van Beresteyn Veendam

Museumplein 5a 9641 AD Veendam
Reserveerlijn: 0598 – 634 566
Algemeen telefoon: 0598 – 317 730
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.