Theater Zuidplein Rotterdam

Zuidplein 60-64, 3083 CW Rotterdam | 010 203 0203 | Google maps

Theater Zuidplein Rotterdam

Het podium van nu, met theater dat je raakt! Dat is Theater Zuidplein in Rotterdam. Dit theater is opgezet voor mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Denk hierbij niet alleen aan heel verschillende theatervoorstellingen, maar ook de prijs van de toegangskaartjes varieert hier erg.

Ook mensen met een kleinere beurs die niet vanzelfsprekend naar het theater kunnen, kunnen hier terecht.

Uiteenlopende theatervoorstellingen bij Theater Zuidplein

De theatervoorstellingen die hier worden geprogrammeerd spelen in op onderwerpen die op dit moment spelen in onze samenleving. Er is een levendige sfeer tijdens de voorstellingen.

Liefhebbers van vrijwel elk genre kunnen bij Theater Zuidplein terecht, er staat jaarlijks onder andere toneel, dans, cabaret, muziek en meer geprogrammeerd. Een aanrader voor iedereen in Rotterdam!

Theatergezelschap Stage-Z

Theatergezelschap Stage-Z is het huisgezelschap van het Rotterdamse Theater Zuidplein. Stage-Z maakt professionele theaterproducties die door het hele land worden opgevoerd. De theatervoorstellingen gaan over ‘schurende maatschappelijke issues’ in de samenleving van vandaag de dag. De thema’s van de voorstellingen spreken veel mensen aan, waaronder mensen die gewoonlijk niet vaak of helemaal nooit naar het theater gaan.

Een bijdrage leveren aan het maatschappelijke debat, dat is één van de doelen van Stage-Z. Er wordt niet opgehouden bij het einde van de voorstelling, ook voor en na de voorstelling is er ruimte voor debat met het publiek. Stage-Z maakt theater dat u raakt!

Theater Zuidplein voor zakelijke verhuur

Theater Zuidplein RotterdamTheater Zuidplein is niet alleen geschikt voor theatervoorstellingen, ook is het mogelijk om het pand te huren voor zakelijke evenementen. Er zijn verschillende zalen en foyers, een theatercafé en verschillende verblijfsruimtes beschikbaar.

Er zijn mogelijkheden voor veel verschillende evenementen. Wilt u bijvoorbeeld een grote vergadering, presentatie, productlancering of bedrijfsfeest organiseren? De zalen zijn los van elkaar maar ook in combinatie te huren, hierdoor is maatwerk mogelijk voor precies úw bedrijfsevenement.

Agenda Theater Zuidplein

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Theater Zuidplein

Zuidplein 60-64
3083 CW Rotterdam
Telefoon: 010 – 203 02 03
E-mail: info@theaterzuidplein.nl

Website Theater Zuidplein Rotterdam

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link