Theaterhuis Roosendaal

Kadeplein 4, 4703 GB Roosendaal | 06-12270662 | Google maps

Theaterhuis Roosendaal

 

 

 

 

 

 

Een ontmoetingsplek om samen toneel te leren spelen, onder energieke begeleiding van professionals. Dat is Het Theaterhuis in het Cultuurhuis Bovendonk in Roosendaal!

Het Theaterhuis wil iedereen, van jong tot oud, stimuleren om zichzelf als makende speler te ontwikkelen. Op een plezierige en veilige manier worden de (basis)vaardigheden van het spelen ontdekt, bevorderd en verdiept. De activiteiten, waarbij spelplezier voorop staat, vergroten je improvisatietalent en fantasie. Daarbij is er ook ruimte voor persoonlijke groei binnen een groepsproces. Theater maak je vooral samen. Iedereen wordt aangemoedigd om actief deel te nemen en bij te dragen aan de lessen en voorstellingen. Het resultaat hiervan wordt altijd getoond aan publiek.

In het Theaterhuis is er mogelijkheid tot het volgen van korte workshops, jaarcursussen en voorstellingsprojecten. Het Theaterhuis wil mensen laten genieten van het theatervak in de breedste zin van het woord: als kijker, speler en als maker.

In Het Theaterhuis krijg je de kans om de magie van theater op een enthousiaste manier te ontdekken en te ontwikkelen.

Agenda Theaterhuis Roosendaal

Ontdek de magie van het theater bij Theaterhuis Roosendaal. Bekijk de agenda van het theater hier.

Contactgegevens Theaterhuis Roosendaal

Kadeplein 4, 4703 GB Roosendaal
Theaterkassa: 06-12270662

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.