De Kring Roosendaal

Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal | 0165 555 555 | Google maps

De Kring Roosendaal

Een echt avondje uit, daarvoor zit u goed bij De Kring in Roosendaal. De Kring is een eigentijds theater dat bestaat uit twee zalen met in totaal 1100 stoelen.

Motto van De Kring

De Kring heeft als motto het verbinden van de mensen in regio Roosendaal in hun behoefte aan cultuur, ontspanning en inspiratie.

Iedereen voelt zich in dit theater in Noord-Brabant een welkome gast, mede door de lage drempels, de dynamiek, de gastvrijheid en natuurlijk de hoogwaardige dienstverlening.

Theatercafé De Kring Roosendaal

U kunt in dit theater niet alleen terecht voor een voorstelling, het theatercafé is voor, tussen en na de voorstelling de ideale plaats voor een lekker hapje of drankje.

Jongeren ontvangen korting

Alle jongeren t/m 29 jaar die in het bezit van een Cultuurkaart, CJP- of studentenkaart kunnen op veel voorstellingen voor een zeer gereduceerd bedrag een voorstelling bezoeken.

Deze jongerenkortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en geldt voor één persoon. De voorstellingen die jongeren kunnen bezoeken met deze kortingen zijn op de website te vinden.

Openingstijden De Kring

De Kring is iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur geopend. U kunt dan aan de theaterkassa uw kaartjes kopen.

Tevens is de kassa telkens één uur voor aanvang van een voorstelling geopend.

Agenda De Kring Roosendaal

In De Kring kunt u jaarlijks terecht voor een grootse en veelzijdige theaterprogrammering.

Contactgegevens De Kring Roosendaal

Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal
Theaterkassa: 0165 – 555 555

 Bezoek de website


Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.