Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht is op het moment niet meer beschikbaar.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

VAMOS!

VAMOS

 

VAMOS! is een geheel nieuwe musical comedy van producenten Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment.

Alles achter je laten en vertrekken

Wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? Deze vrouwen maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oud en afgebladderd hotel in het zuiden van Spanje. Daar begint het feest maar ook de ellende, want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden?

Is de Spaanse zon sterk genoeg om door hun grauwe geschiedenis heen te schijnen? VAMOS! is een voorstelling waar tranen van vreugd en van verdriet soms op dezelfde wang naar beneden lopen; vol herkenning, humor, spanning en avontuur.

VAMOS!

Drie vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden besluiten abrupt hun levens achter zich te laten en het avontuur aan te gaan. Zij investeren in een oud en afgebladderd hotel in het Zuiden van Spanje, pakken hun koffers en vertrekken. Het voelt natuurlijk in eerste instantie fantastisch om de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan te grijpen, maar of dit nou de beste manier is om af te rekenen met de spoken uit het verleden?

Staat het grauwe verleden in Nederland in de weg van een sprankelende toekomst in het zonnige Spanje? VAMOS! wordt een voorstelling waar veel mensen zich in zullen herkennen. Iedereen kent het gevoel van alles achter je willen laten om ergens ver weg helemaal op nieuw te beginnen. Dat verklaart ook het succes van het tv programma “Ik
Vertrek”.

VAMOS! wordt ontwikkeld door een ervaren creatief team met script- en liedteksten van Allard Blom, muziek van Jeroen Sleyfer, en in een regie van Martin Michel.

Cast VAMOS!

De komische voorstelling draait om drie, voor elkaar onbekende, vrouwen die met een rugzak vol emotionele bagage Nederland plots verlaten om een B&B te gaan runnen in Zuid-Spanje. In de voorstelling spelen onder andere;

 • Lenette van Dongen cast VAMOS
 • Carolina Dijkhuizen
 • Cystine Carreon
 • Johnny Kraaijkamp
 • Soy Kroon
 • Joey Schalker
 • Pien van Gerven
 • Melise de Winter
 • Berend van den Brand
 • Irmelijn Geerts
 • Kaylee Peters

Recensie VAMOS!

Wij waren ook bij deze heerlijk musical-comedy van het jaar! Lees onze recensie!

Bron: REP

Speellijst VAMOS!

Deze voorstelling is afgelopen.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link