Wien bleibt Wien – Operette in Concert

Wien bleibt Wien – Operette in Concert

De WIEN BLEIBT WIEN concerten zijn altijd zeer succesvol! Daarom gaat maestro Jeroen Weierink samen met het Habsburgs Strauss Orkest alweer voor het vijfde jaar op tournee met hoogtepunten uit de Zilveren en Gouden periode van de Weense operette. Voor het Habsburgs Strauss Orkest zijn alleen topmusici geselecteerd uit orkesten van de hele wereld!

Wien bleibt Wien – twee concertseries Operette in Concert

Wien bleibt Wien heeft twee gloednieuwe concertseries gepland: een kerstconcert en een nieuwjaarsconcert.

  • Weihnachten in Wien: Speciaal voor dat echt nostalgische kerstgevoel! Verwacht hier evergreens als ‘Lippen schweigen’, het ‘Vilja-Lied’, ‘Dein ist mein ganzes Herz’ en – de wals der walsen – ‘An der schönen blauen Donau’. Natuurlijk ontbreken op dit concert ook sfeervolle pareltjes uit het Weense kerstrepertoire en van operettecomponisten als ‘Die Christrose’ niet!
  • Neujahr in Wien: Hiermee luidt u 2019 feestelijk in! Uit het veelzijdige repertoire van de Wiener Musikverein is een spetterend programma samengesteld. Wat dacht u bijvoorbeeld van klassiekers als ‘Als flotter Geist’, ‘Heia in den Bergen’ en ‘Komm Zigan’. Natuurlijk draagt ook de ‘Radetzky March’ bij aan het ultieme nieuwjaarsgevoel!

De concertprogramma’s zijn een feest van herkenning voor iedereen. Natuurlijk is meezingen toegestaan!

Concert Wien bleibt Wien – Operette in Concert

De muzikale leiding wordt verzorgd door Jeroen Weierink, en hij zorgt ook voor het nodige entertainment! De solisten die de zang verzorgen hebben hun sporen al ruimschoots verdiend op internationale podia. Opera sopraan Wilma Bierens, bariton Sef Thissen en tenor Arnold Bezuyen zullen het publiek in vervoering gaan brengen. Uiteraard wordt er ook uitbundig gedanst, in beide concerten zorgen de dansers van het Charkov City Opera & Ballet voor een oogverblindend totaalplaatje!

Speellijst Wien bleibt Wien – Operette in Concert

Van december 2018 tot en met januari 2019 kunt u op verschillende plaatsen van deze prachtige voorstelling genieten.

Deze voorstelling is afgelopen

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link