Winnaars Theater van het jaar 2018

Winnaars Theater van het jaar 2018

Winnaars Theater van het jaar 2018
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Winnaars Theater van het jaar 2018 zijn bekend gemaakt!

Vandaag zijn Theater Diligentia in Den Haag en Theater de Stoep in Spijkenisse uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2018. De prijzen werden uitgereikt tijdens de jaarlijkse Theaterbeurs van de Vereniging Vrije Theater Producenten.

De jury over Theater de Stoep:

“Het theater heeft zich op een zeer positieve manier gepositioneerd in de eigen regio én in het land”, zegt de jury over De Stoep. “ ‘Betrokkenheid’ is hierbij het sleutelwoord. Bij voorstellingen, bij het publiek, bij de branche en bij de bespeler: in dit theater voelt het daadwerkelijk als ‘samen’”.

De jury over Theater Diligentia:

“In een stad waarin veel theateraanbod is, weet dit theater onderscheidend te zijn en landelijk naam te maken. Daarmee heeft de organisatie net zoveel allure als het monumentale pand.” zijn de afsluitende woorden van het juryrapport, die naast de gastvrijheid ook het bieden van een podium voor jong cabarettalent weet te waarderen.

Nieuwe prijs voor Beste Marketing

Naast de prestigieuze prijs Theater van het jaar was er dit jaar ook een nieuwe prijs, genaamd Beste Marketing. De prijs is om de waardering uit te spreken voor de theaters die zich op het marketing-vlak onderscheiden. Deze nieuwe prijs is uitgereikt aan TAQA Theater de Vest te Alkmaar. Het theater viel onder andere op dankzij de expertise van het team en de online marketing, die zorgen voor een bovengemiddelde zaalbezetting. De winnaar van de Marketingprijs ontvangt een special ontworpen prent van Kamagurka.

VVTP Theater van het Jaarprijs

De VVTP-leden beoordelen jaarlijks alle theaters in Nederland aan de hand van de verschillende criteria op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent.  De VVTP-leden kijken ook naar de functionaliteit en uitstraling van de website van het theater en het gebouw, de kwaliteit van de gastenontvangst, klantvriendelijkheid en de processen met betrekking tot financiën.

De winnaar van de Theater van het Jaar Prijs neemt een speciaal vervaardigde stoel – ontworpen door Carla Janssen Höfelt – in ontvangst en houdt deze prijs een jaar bij zich.

Bekijk het gehele verslag op en meer informatie over de uitreikingen op de website van VVTP

 

Winnaars Theater van het jaar 2018
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link