Theater de Vest Alkmaar

Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar | 072 548 9888 | Google maps

Theater de Vest Alkmaar

Theater de Vest, wie kent het niet? Theater de Vest is vooral bekend door de divere podiumkunsten die binnen haar muren opgevoerd worden.

Naast theater, dans en muziek is Theater de Vest ook een goed podium voor de beeldende kunst. Wilt u zowel voor- als na de voorstellingen van uw avond genieten dan is het goed toeven in het nabijgelegen restaurant ‘ Sonneveld eten & drinken’.

Sonneveld eten & drinken

Sonneveld eten & drinken beschikt over een 13 meter lange bar van zwevend beton en een heerlijke lounge waar u ongestoord van uw hapje en drankje kunt genieten.
Theater de Vest beschikt over diverse multifunctionele zalen met een moderne vormgeving en is door zijn unieke ligging een zeer aantrekkelijke accommodatie voor veel soorten grote en kleine evenementen.

Theater De Vest bezit vele technische faciliteiten, waaronder audiovisuele communicatiemiddelen. De zalen en foyers beschikken over een klimaatbeheersingssysteem zodat de temperatuur constant is. In de twee theaterzalen is bovendien een infrarood geluidsinstallatie aanwezig voor slechthorenden.

Theaterclub Vessie

Kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud en die houden van theater kunnen lid worden van de jeugdtheaterclub genaamd Theaterclub Vessie.

Theater de Vest heeft regelmatig mooie jeugdvoorstellingen, bij sommige voorstellingen wordt er nog iets extra’s gedaan. Bijvoorbeeld omdat een voorstelling de première is en er een leuke activiteit bij georganiseerd kan worden. Bij deze voorstelling komt Vessie in actie.

Het lidmaatschap aan de jeugdtheaterclub is gratis. Kinderen kunnen als lid mee doen met de verschillende leuke activiteiten die er worden georganiseerd en bij jeugdvoorstellingen. Alle nieuwtjes worden naar de Vessie-leden verstuurd via de gratis nieuwsbrief.

Agenda Theater De Vest Alkmaar

Veel voorstellingen in iedere genre is er te vinden in de agenda van Theater de Vest.

Contactgegevens

Canadaplein 2 1811 KE Alkmaar
Telefoon: 072 – 548 98 88
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.