ZINiN Theater Nijverdal

Willem Alexanderstraat 7, 7442 Nijverdal | 0548 612 494 | Google maps

ZINin Theater Nijverdal

Nog genoeg leuks te beleven, dat is de slogan van ZINiN Theater in Nijverdal en dat is dan ook precies wat u hier kunt verwachten!

Een avondje ontspannen en heerlijk lachen bij een cabaretier, genieten van een spannende film of wegdromen bij mooie muziek, het kan allemaal in het ZINiN Theater in Overijssel.

Culturele organisatie ZINiN

Vanuit de bibliotheek en het Spoortheater werd in 2007 de organisatie ZINiN opgericht. Korte tijd na de oprichting van de organisatie opende ZINiN de deuren voor het publiek in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. Hierdoor kreeg Nijverdal er een splinternieuw cultuurcentrum bij.

Gebouw ZINiN

Het gebouw van ZINiN is een bijzonder ontwerp van het architectenbureau Claus en Kaan. Ware eyecatchers zijn de bijzondere bogen en de grote stenen die gebruikt zijn.

Het ZINiN Theater is een gastvrij en intiem theater waar u kunt genieten van een programmering in vele theatergenres.

Agenda ZINiN Theater Nijverdal

Er is echt van alles te beleven in het ZINiN Theater. Jeugdvoorstellingen, toneel, muziek, dans, cabaret, percussie, voor een speciale en gezellige avond uit zit u hier op de juiste plek.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens ZINiN Theater Nijverdal

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Tel. 0548-612494

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.