1200 kinderen bezoeken musical Anastasia

In samenwerking met het Jeugdeducatiefonds en de ABN AMRO Foundation werd er een speciale voorstelling van ANASTASIA gespeeld voor 1200 kinderen.

1200 kinderen bezoeken musical Anastasia

Voor 1200 kinderen uit de groepen 8 van in totaal 43 basisscholen stond een speciale voorstelling van de musical ANASTASIA gepland in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Hoofdrolspelers Tessa Sunniva van Tol en Milan van Waardenburg ontvingen de leerlingen op de rode loper. Rondom de voorstelling volgden de leerlingen een speciale les over het thema uit de musical ANASTASIA: ‘Wie was ik, wie ben ik en wie wil ik worden?’

De lessen zijn onderdeel van het educatieprogramma dat Stage Entertainment Nederland in samenwerking met het Jeugdeducatiefonds en ABN AMRO Foundation heeft gelanceerd.

“Het is ontzettend fijn om de 1200 kinderen te kunnen ontvangen in het AFAS Circustheater en ik hoop dat we met het educatieprogramma en de voorstelling ANASTASIA de kinderen veel inspiratie en een onvergetelijke dag hebben kunnen geven”, aldus algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland Albert Verlinde. 

Lees meer over de musical ANASTASIA

Op de foto: Ingrid van Veen (Jeugdeducatiefonds), Ernst Boekhorst (ABN AMRO Foundation), de hoofdrolspelers uit de musical ANASTASIA, Kees van Dijkhuizen (ABN AMRO), Arie Schilling (Jeugdeducatiefonds), Sarina Maat (Jeugdeducatiefonds) en Eke Rog (Stage Entertainment Nederland).

Foto: Wesley de Wit

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link