Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

72e Sterren aan Zee concert: Marianne Weber & John de Bever

72e Sterren aan Zee concert: Marianne Weber & John de Bever

 

Eenmalig feestelijk concert Marianne Weber & John de Bever, Koningin van het levenslied en de winnaar gouden Award exclusief in Scheveningen

Datum 72e Sterren aan Zee concert: Marianne Weber & John de Bever

Op maandag 23 april a.s. zal Marianne Weber en John de Bever samen de populaire Marcel Fisser Band hun grootste hits zingen! Ook zingen ze duetten waaronder het immens populaire lied De Regenboog, Eens Schijn Weer De Zon en natuurlijk Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. Dit speciale en feestelijk concert zal een gouden rand krijgen omdat Marianne Weber al meer dan 25 jaar in het vak zit. dit alles vindt plaats in het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater te Scheveningen. Het concert begint om 20.00 uur. Na het concert is er een groot feest met een swingende Afterparty!

Marianne Weber

Marianne Weber werd door wijlen Mary Servaes, de Zangeres zonder Naam voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’. De gevierde opvolgster van haar, Marianne Weber vertolkte het lied waarmee de Zangeres in 1987 afscheid nam: ‘Mijn Leven’ tijdens de begrafenisplechtigheid in 1998, precies 20 jaar geleden! Ook staat Marianne hier even bij stil.

Eenmalig 72e Sterren aan Zee concert: Marianne Weber & John de Bever

Dit eenmalige concert zal vele hoogtepunten krijgen met vele, vele verrassingen! U bent dan ook van harte uitgenodigd om dit bijzondere concert en feest mee te maken! Ook zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Marianne en John spelen op een grote concertvleugel! Verder krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis! Na afloop zal ook tijdens de Afterparty Dennis de Bruijn op spectaculaire wijze u vermaken!

Bron: Ntk.nl

 

Speellijst 72e Sterren aan Zee concert: Marianne Weber & John de Bever

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen