Alex Klaasen in première met opvolger successhow Showponies

Alex Klaasen in première met opvolger successhow Showponies[rwp-review-recap id=”0″]

Maandagavond ging in DeLaMar Theater in Amsterdam De Alex Klaasen Revue – Showponies 2 in première. Showponies 1 werd bejubeld ontvangen door pers en publiek.

Alex Klaasen in première met opvolger successhow Showponies

Daarin stofte Alex Klaasen de revue af en presenteerde hij een persoonlijke, eigentijdse, in glitter gestoken versie, die werd genomineerd voor de cabaretonderscheiding Poelifinario. Een bomvol DeLaMar Theater genoot vanavond met volle teugen van de opvolger.

‘Ik heb vorig jaar heel vaak jongens met hun moeder in de zaal gezien. Ik zág aan die jongens dat ze al wisten dat ze homo waren, dat die moeders het óók al wisten, maar dat ze het er nog niet over hadden gehad. Er gebeurde daar iets ontroerends, waar moeder en zoon allebei blij van werden. Ik heb een aantal brieven gekregen van jongens en ouders, die schreven dat de jongen na de voorstelling uit de kast is gekomen. Dat heb ik nu als uitgangspunt genomen voor Showponies 2’ aldus Klaasen.

De Alex Klaasen Revue – Showponies 2

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2 staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang, dubieuze woordspelingen en nog veel meer.

Showponies 2 is een rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick. Speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. De tragiek schuilt weer in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag het publiek helemaal zelf bepalen.

Lees meer over Showponies 2 

Foto: Bram Willems

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link