Shakespeare Theater Diever

Hezenes 3, 7981 LD Diever | Telefoon: 0521 59 12 23 | Google maps

Shakespeare Theater Diever

Shakespeare Theater Diever is een openluchttheater in Drenthe met ieder seizoen een nieuwe voorstelling van William Shakespeare.

Shakespeare Theater Diever

Sinds 1946 speelt de toneelvereniging Diever ieder jaar een toneelstuk van Wiliam Shakespeare. Het openluchttheater in Drenthe is dé trekpleister voor de Shakespeare-liefhebber en verrast ieder jaar met een nieuw stuk van de wereldberoemde toneelschrijver.

Globe Theater

Naast het Openlucht theater staat het Globe Theater, vernoemd naar het wereldberoemde Globe Theatre in Londen. Dit theater bestaat sinds 2016 en is overdekt, waardoor voorstellingen – ongeacht de weersomstandigheden – altijd door kunnen gaan en daardoor comfortabel(er) is voor bezoekers.

Agenda Shakespeare Theater Diever

Bekijk hieronder de programmering van het openluchttheater in Drenthe, waar ieder jaar een ander stuk van William Shakespeare wordt opgevoerd.

Contactgegevens Shakespeare Theater Diever

Hezenes 3
7981 LD Diever
 
Telefoon: 0521 59 12 23
 

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.