De Theaterboerderij

Hoofdstraat 19, 9454 PK Ekehaar | Telefoon: 0592-785423 | Google maps

De Theaterboerderij

De Theaterboerderij biedt muzikale voorstellingen, lezingen, workshops en kleine concerten op cultureel niveau.

De Theaterboerderij

Vlakbij de Drentse hoofdstad Assen, in het hart van Ekehaar staat ‘de Theaterboerderij’. De theaterboerderij, voormalig ‘Hek van de Dam’, werd gebruikt als theaterwerkplaats en klein intiem theater, maar werd helaas in december 2013 gesloten.

Maar sinds eind 2014 heeft deze theaterboerderij nieuwe bewoners, een nieuwe naam én nieuwe activiteiten! De Theaterboerderij is de plek voor voorstellingen, lezingen, workshops en kleine concerten op gebied van muziek, cultuur en natuur. Op de bovenverdieping is een cursusruimte gerealiseerd, deze wordt gebruikt voor cursussen aan kleine groepen.

Agenda De Theaterboerderij

Bekijk hieronder de programmering van de Theaterboerderij in het hart van Ekehaar, vlakbij de Drentse hoofdstad Assen.

Contactgegevens De Theaterboerderij

Hoofdstraat 19
9454 PK Ekehaar
 
Telefoon: 0592-785423
 

 Bezoek de website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.