Theater Hofpoort Coevorden

Kasteel 1, 7741 GC Coevorden | 06 29585480 | Google maps

Theater Hofpoort Coevorden

Theater Hofpoort Coevorden. Theater Hofpoort is gevestigd in de Drentse plaats Coevorden. Dit theater in Drenthe is geopend sinds mei 2011. Er is een zaal die ruimte biedt aan 170 zittende bezoekers. Initiatiefnemers van het theater zijn Saskia Eisen en Marieke Meijerink. In 2010 hebben zij als kwartiermakers gewerkt aan de start van Theater Hofpoort. In 2011 resulteerde dit in de opening van het theater.

Theater Hofpoort

Het theater bevindt zich op de eerste verdieping van het Hof van Coevorden, gevestigd aan de Kasteel 1. Het Hof van Coevorden is een multifunctioneel gemeentehuis. Naast het theater zijn er in het gebouw ook nog een danszaal, Centrum voor de Kunsten en bankkantoor gevestigd. De theaterzaal is gelijkvloers en heeft 170 zitplaatsen.

Er is een telescopische tribune die uitgeschoven kan worden tijdens een voorstelling. Ingeschoven kan de zaal gebruikt worden als bijvoorbeeld raadszaal. In Theater Hofpoort zijn tientallen vrijwilligers werkzaam, op allerlei verschillende vlakken.

Word vriend van de Hofpoort

Draagt u Theater Hofpoort een warm hart toe en vindt u het fijn dat u dicht bij huis kunt genieten van theatervoorstellingen? Dan is het mogelijk om vriend te worden van Theater Hofpoort.

Als vriend van de Hofpoort profiteert u van verschillende voordelen, waaronder:

  • voor een vriendenprijs naar geselecteerde voorstellingen
  • op de hoogte blijven van vriendenacties
  • tot 1 juni voorrang bij de toewijzing van kaarten
  • uitnodiging voor een preview-bijeenkomst

Voor een klein prijsje bent u al een jaar lang vriend van het theater. Als u trots bent op Theater Hofpoort, dan is dit een aanrader!

Agenda Hofpoort Coevorden

De theatervoorstellingen die in de Hofpoort geprogrammeerd staan zijn heel divers. Heeft u zin om met de kinderen een middagje naar het theater gaan? Bezoek dan eens een familievoorstelling.

Zin in een avondje lachen met vrienden? Dan is een cabaretvoorstelling een echte aanrader.

Daarnaast worden er onder andere voorstellingen in de genres toneel, dans en muziek hier op het podium in Coevorden geprogrammeerd.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater Hofpoort Coevorden

Kasteel 1 7741
GC Coevorden

Telefoon: 0524-820382
Email: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.