Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Big, Black & Beautiful – Get Up And Dance

Big, Black & Beautiful - Get Up And Dance

Big, Black & Beautiful is één van de meest inspirerende, trendsettende femalepower-groepen van Nederland. In dit nieuwe theaterconcert kunt u genieten van de meest populaire, soulvolle en opzwepende muziek.

De geweldige zangeressen Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot, begeleid door een topband, pakken groots uit met een show vol muzikale genres; van blues tot gospel, van soul tot pop.

Een theaterconcert met krachtige uptempo-nummers maar ook ingetogen ballads; een voorstelling waarbij het publiek gegarandeerd niet op haar stoel kan blijven zitten! Get Up and Dance!

Big, Black & Beautiful - Get Up And Dance

Over Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful is een zanggroep bestaande uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Het is in 2002 opgericht door Bos Theaterproducties. Naast de theatervoorstelling treedt de groep regelmatig in het land op. Tot nu toe heeft de groep drie theatervoorstellingen op haar naam staan.

Na twee live-cd’s en een live-dvd begint de groep eind 2008 aan de voorbereidingen van hun eerste studioalbum, Everything’s Changing die in oktober 2009 is uitgebracht. Het album bevat 13 tracks waarvan er 4 door de dames zelf geschreven zijn. Het album is onder andere geproduceerd door Humphrey Campbell. Als voorloper op het album is de single My special prayer uitgebracht, een cover van Percy Sledge.

De eerste single is op 24 augustus 2009 uitgebracht, getiteld No Frills Love, een cover van Jennifer Holiday. De tweede single, het zelf geschreven Guess I’ll Be The One, is uitgebracht op 23 februari 2010.

Bron: Wereldtheater

Speellijst Big, Black & Beautiful – Get Up And Dance

De voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.