CC Amstel

Cullinanplein 1 |1074 JN Amsterdam | Tel: 020 5230974

CC Amstel

CC Amstel is een theater en cultureel clubhuis in de Amsterdamse Pijp. De activiteiten – in totaal 200 op jaarbasis – zijn tweeledig. Enerzijds is er de theaterprogrammering bestaande uit dans, circus, jeugd- en jongerenvoorstellingen. Anderzijds zijn er de sociaal-artistieke projecten en producties van het eigen productiehuis. Verhalen en onderwerpen van onze buurt- en stadsgenoten vormen het startpunt.

CC Amstel, podiumland van zuid

Elke dag staan we op en scheppen we onze wijk opnieuw, met een lepel, in het theater. We bouwen aan de oersoep waar de verbeelding ontstaat, waar het sociale belangrijk wordt.

In CC Amstel mengen we podiumkunsten met vrienden en buren: het pluizig talent en het nagelscherpe, het bonk-splash-boem-talent en het pantoffeltalent.

Onze grensposten zijn open en de ruimte is van jou.

Missie
Bij CC Amstel staan verbindingen en dialoog in de schijnwerpers, ook achter de schermen. Als team en individueel zetten wij ons in om verschillen te omarmen. Wij werken in de buurt en met de buurt, met artistieke en sociale partners, met jong en ouder, met angsten en moed, met beperkingen en talent. Wij bieden een podium voor theatrale ervaringen die het bewustzijn vergroten.

Wij motiveren waar nodig, faciliteren als het kan, ontdekken artistieke talen en presenteren ongekend talent. Wij helpen een beweging in gang te zetten en te houden en staan open. CC Amstel kent geen grenzen, want cultuur verbindt.

Programma CC Amstel

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens CC Amstel

Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam
Tel: 020 5230974
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen