NDSM Loods theater Amsterdam

TT. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam | [email protected] | Google maps

NDSM Loods theater Amsterdam

De NDSM-werf was van oorsprong vanaf de jaren twintig tot de sluiting in de jaren tachtig van de vorige eeuw één van de grootste scheepswerven van de wereld, waar imposante mammoettankers van de helling rolden. Na sluiting van de werf is het NDSM-werf geleidelijk getransformeerd tot een kunststad, een architectonisch monument van kunstenaars, vormgevers, architecten en decorbouwers En nog steeds is er dat indrukwekkend decor van kraanspoor, loodsen en een reusachtige hellingbaan en biedt het werfterrein plek aan creatieve pioniers en initiatieven. En vanaf april 2018 met een karakteristieke theaterzaal met een kleine 500 stoelen!

Musicaltheater NDSM Loods theater Amsterdam

De loods zal compleet omgetoverd worden tot een heus pop-up theater met plek voor een kleine 500 bezoekers. De comfortabele theaterstoelen worden oplopend op 20cm boven elkaar geplaatst, zodat u vanaf iedere plek het perfecte zicht op het podium heeft. Daarom hanteren wij één rang voor iedereen. Door ons unieke prijsconcept is de ene speelweek goedkoper dan de volgende. De prijzen stijgen per week, dus wie eerder boekt is voordeliger uit! Naast de theaterzaal komt er een karakteristieke publieksruimte met eigen horeca faciliteiten. De inrichting van de locatie is in handen van Spektakels, Ewout Schilperoort.

Stichting beheer NDSM Loods theater Amsterdam

De Stichting Kinetisch Noord (SKN) beheert de NDSMloods. De kunststad, een culturele broedplaats met ca. 80 ateliers, beslaat grofweg een derde van de immense oppervlakte. De andere delen in de loods worden verhuurd voor filmopnames, fotoshoots, dans-, muziek en theatervoorstellingen, exposities, veilingen, bedrijfs- en dancefeesten, markten, congressen en zo verder. Alle delen van de loods zijn bereikbaar met de auto en in de buurt is voldoende parkeergelegenheid.

Agenda NDSM Loods theater Amsterdam

Klik op onderstaande button om de programmering van het theater te bekijken.

Contactgegevens NDSM Loods theater Amsterdam

Stichting Kinetisch Noord
TT. Neveritaweg 15
1033 WB Amsterdam
[email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.