Scala | Foodbar & Theater

Van Hallstraat 286 | 1051 HM Amsterdam | +31 (0)20 7793306 | Google maps

scala theater

Scala | Foodbar & Theater is een unieke pick ’n mix theaterervaring in Amsterdam.

Theater on demand | Stel je eigen avond samen

Bij Scala Foodbar & Theater zijn iedere avond drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) vier keer op een avond te zien. Het theatergedeelte van het Scala Foodbar & Theater heeft in de kelder een prachtige ruimte voor diversiteit aan voorstellingen.

Tussen 19.30 uur en 22.45 uur kun je  om de 15 minuten een voorstelling bijwonen. Je kunt in Scala binnen komen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken!

Foodbar

In de gezellige foodbar op de begane grond kan je bij kletsen, borrelen en/of eten. Bij Scala Foodbar & Theater stelt u zelf uw ideale avond samen. Op zondag zijn ze in het Scala Foodbar & Theater ’s middags open én een mooi voordeel deze dag kunt u gratis parkeren voor de deur!

Agenda Scala | Foodbar & Theater

Geniet van cabaret, muziek en stand-up comedy op het toneel! Nieuwsgierig naar het programma van het Scala Foodbar & Theater?

Contactgegevens Scala Foodbar & Theater

Van Hallstraat 286
1051 HM Amsterdam
Telefoon: 020-7793306
Instagram | @scala.amsterdam

Website

Foto: Margot de Heide

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.