Rai Theater Amsterdam

Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam | 020 549 12 12 | Google maps

Rai Theater Amsterdam

Laat je inspireren door onze shows. 

Het sfeervolle RAI Theater is één van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Wij bieden u een gevarieerd programma met toonaangevende producties uit binnen- en buitenland. Het theater combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het theater telt 1750 zitplaatsen en is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. 

Foyer Rai Theater Amsterdam

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling verwelkomen wij u graag in de foyer van ons theater. 

Na de voorstelling kunt u hier nog napraten onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Maak uw avond helemaal compleet en kom voor of na de voorstelling genieten van het speciale theatermenu in ons theaterrestaurant. 

Beleef een bijzondere avond of middag uit in het RAI Theater! 

Agenda Rai Theater Amsterdam

RAI Theater, een unieke beleving. Laat je inspireren door onze shows.

Contactgegevens

Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam 
Telefoon: 020 549 12 12
Email: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.