City of Wesopa Weesp

Herengracht 23, 1382 Weesp | 0294 458 093 | Google maps

City of Wesopa Weesp

In 2012 werd de theaterzaal van City of Wesopa onder handen genomen met nieuwe kleuren, nieuwe gordijnen en nieuwe techniek.

Modern theater

De verbouwde ‘City’ is nu een modern theater, met behoud van de unieke warme sfeer. Enthousiaste vrijwilligers, die puur bezig zijn met het theaterbedrijf, zorgen in het nieuwe theater dat de functie van ‘de City’ in de wijde omgeving gegarandeerd blijft.

City of Wesopa is een gezellig theater waar u samen met uw vriend(in), familie of collega’s kunt genieten van een drankje. Door het grote raam aan de straatkant heeft het gebouw een open en toegankelijke uitstraling.

Vriend worden van City of Wesopa

Al voor een kleine jaarlijkse bijdrage kunt u vriend worden van de Vereniging City of Wesopa. Wanneer u vriend bent geworden dan ontvangt u regelmatig leuke informatie over de verschillende voorstellingen.

Vrienden ontvangen de verschillende informatie van vergaderingen, maar hebben hier geen stemrecht. Voor meer informatie kijk op de website van het theater.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het theater en alle voorstellingen die er spelen? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief! Inschrijven kan hier.

Op deze pagina is tevens veel algemene informatie over het theater te vinden wat handig kan zijn voor uw bezoek. Zoals de huisregels, strippenkaarten en informatie voor mindervaliden.

Agenda City of Wesopa

Bij City of Wesopa kunt u genieten van diverse voorstellingen als Sara op Zondag, Circus Hakim en nog veel meer.

Contactgegevens

Herengracht 23 1382 AG Weesp
Telefoon: 0294 – 458 093
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.