Theaterpand Weesp

Flevolaan 6, 1382 JZ Weesp | 06 37447349 | Google maps

Theaterpand Weesp

 

Theaterpand Weesp is een theater voor (try-outs van) cabaret en muziektheater, we hebben een spannende escape room ‘De Toneelmeester’ en we zijn de thuisbasis van Theaterschool Zone 1380. Van nieuwe tot gevestigde namen komen try-outen bij ons. Op onze nieuwe locatie op de Flevolaan hebben wij een mooie kleine zaal en een gezellige foyer. Ook voor verhuringen voor uw (bedrijfs)feest zijn onze zaal en foyer zeer geschikt.

Theater, escape room en theaterschool Theaterpand Weesp

Theaterpand Weesp is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer levendige locatie vol cultuur en entertainment. We hebben een volle programmering in onze theaterzaal. De escape room ‘De Toneelmeester’ is een geweldige beleving. Onze theaterschool heeft bijna 100 enthousiaste leerlingen van klein tot groot.

Verhuur Theaterpand Weesp

Het Theaterpand is alleen te huur voor middagen of avonden met een theatrale of muzikale invulling of voor bijeenkomsten van uw bedrijf of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere groepsuitjes en bijeenkomsten voor bedrijven, maar ook voorstellingen van uw eigen (amateur)gezelschap of koor, waarbij u entree vraagt voor uw publiek en daarmee de huursom kunt bekostigen.

Wanneer u een besloten gelegenheid heeft waarbij u een optreden van een band/artiest wilt, of een theatrale workshop is het mogelijk om dit via ons te boeken. Ook voor uw eigen workshops, vergaderingen of bijeenkomsten met een theatraal tintje bent u bij onze locatie aan het juiste adres. Mail voor een vrijblijvende offerte naar [email protected] o.v.v zaalverhuur.

Om te repeteren in ons Theaterpand met uw gezelschap is het ook mogelijk om onze repetitieruimte te huren. De theaterzaal, foyer en de repetitieruimte zijn afzonderlijk te huur, geheel naar uw wens en de invulling van uw dag/avond.

Agenda Theaterpand Weesp

In Theaterpand Weesp kan het publiek terecht voor (try-outs van) muziektheater en cabaret.

Contactgegevens Theaterpand Weesp

Flevolaan 6
1382 JZ Weesp
Algemeen mailadres: [email protected]
Algemeen telefoonnummer: 06 37447349

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.