Compagnietheater Amsterdam

Kloveniersburgwal 50, 1012 CX Amsterdam | 020 520 5310 | Google maps

Compagnietheater Amsterdam

U vindt het Compagnietheater op een heel bijzonder plekje. U vindt het op een prachtige plek aan de Amsterdamse Kloveniersburgwal, en het theater huist in een voormalige kerk. Het Compagnietheater is echt een plek voor theater, muziek en dans.

U kunt er terecht voor talloze voorstellingen van bekende makers maar ook verrassend jong talent. Het theater is de vaste locatie van onder andere Freek de Jonge, het Nationale Toneel en IDFA. Het is een theater, werkhuis en podium voor opkomend talent waar altijd wat gebeurt, voor jong en oud. Neem zelf ook eens een kijkje in dit prachtige theater in Amsterdam!

TheaterCafé

Wees welkom in het vernieuwde café van het Compagnietheater. Op dagen dat er culturele activiteiten zijn, kunt u hier terecht voor koffie, thee en taart.

Daarnaast is er Compagniebier op de tap van brouwerij de Vriendschap, zijn er heerlijke wijnen van Grapedistrict en is er een keur aan biologische sappen. Vanaf de winter zal het mogelijk zijn om voorafgaand aan het voorstellingsbezoek te eten in het café.

Compagnietheater te huur

het Compagnietheater is hét ideale podium voor bijvoorbeeld uw presentaties, seminars, diners. Er is een grote theaterzaal, een kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime foyer en een theatercafé. De verschillende ruimten zijn apart of gezamenlijk te huren. De maximale capaciteit van het hele gebouw is 800 personen.

Van technische ondersteuning tot uitgebreide catering, het compagnietheater adviseert u graag bij de organisatie van uw evenement.

Nieuwsbrief Compagnietheater

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het programma van het Compagnietheater? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Agenda Compagnietheater

Het Compagnietheater biedt jaarlijks een uitgebreide programmering, vooral gericht op toneelvoorstellingen maar er zijn ook geregeld voorstellingen op het gebied van bijvoorbeeld zang en cabaret.

Contactgegevens Compagnietheater Amsterdam

Kloveniersburgwal 50
1012 CX Amsterdam
Kassa tel: 020 – 520 53 20
Kassa mail: [email protected]

Website Compagnietheater Amsterdam

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.