Cool kunst en cultuur Heerhugowaard

Middenwaard, Coolplein 1, 1703 XC Heerhugowaard | 072 534 7662 | Google maps

Cool kunst en cultuur Heerhugowaard

Een bruisend en gastvrij cultuurhuis van en voor alle inwoners van Heerhugowaard en omstreken, dat is Cool kunst en cultuur. Het unieke gebouw is gevestigd aan het Coolplein en ontmoeting, beleving en natuurlijk creatie staan hier centraal. Naast een theater is er ook een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een zalencomplex en een culturele ontmoetingsplaats gevestigd.

In de grote zaal van Cool kunnen zo’n 600 bezoekers terecht. Elk theaterseizoen staan hier zo’n 100 professionele voorstellingen op het programma in alle mogelijke disciplines van de podiumkunsten. Iedereen kan bij Cool een onvergetelijk avondje uit beleven!

Divers aanbod

In Cool wordt een podium geboden aan professionele artiesten en theatermakers maar ook aan lokale gezelschappen, amateurverenigingen en eigen cursisten.

Cool zet iedereen in de spotlights, of het nu om aanstormend talent of om grote artiesten van internationale allure gaat!

Café Cool

Natuurlijk kunt u voor of na de voorstelling ook terecht in Café Cool, het theatercafé met een bar, podium, grote stamtafel en een heerlijk terras op het Coolplein. U kunt hier terecht voor een diner maar ook alleen voor een lekkere kop koffie.

Ook wordt hier de Theaterhap geserveerd, een speciaal menu dat u kunt bestellen om te combineren met een bezoekje aan het theater. Met het nagenietarrangement kunt u, zoals de naam al zegt, na een voorstelling lekker nagenieten met een hapje en een drankje. Voor uw complete avondje uit dus!

Agenda Cool kunst en cultuur Heerhugowaard

De meest uiteenlopende voorstellingen worden vertoond bij Cool in Heerhugowaard. Van lachwekkende cabaretvoorstellingen tot ontroerende muziekconcerten, elke theaterliefhebber kan hier zijn hart ophalen!

Contactgegevens Cool kunst en cultuur Heerhugowaard

Coolplein 1
1703 XC Heerhugowaard
Telefoon: 072 – 534 76 62
E-mail: cool@coolkunstencultuur.nl

Website

 

Leuk om te lezen