Corrosia Theater, Expo & Film Almere

Markt 43, 1354 AP Almere | 036 521 5929 | Google maps

Corrosia Almere

Het oudste theater van Almere is Theater de Roestbak. De Roestbak gaat tegenwoordig door het leven als Corrosia Theater, Expo & Film.

Genres in theater Corrosia

Dit theater in Flevoland heeft een uiteenlopend programma. Er staan bekende namen op de planken, maar ook voor jonge, nieuwe theatermakers kunt u bij Corrosia terecht. Er worden voorstellingen geprogrammeerd in verscheidene disciplines, waaronder toneel, dans en muziek.

Daarnaast is Corrosia hét kunstencentrum van Almere en omgeving. U kunt er genieten van theater, film en kunst! Bijzonder aan het theater is dat het een vlakkevloertheater is met 201 zitplaatsen. De vlakke vloer zorgt er voor dat bij alle voorstellingen direct een intieme sfeer wordt gecreëerd. Kom snel eens langs in deze culturele hotspot van Almere!

Film kijken in Corrosia Almere

U kunt in Corrosia niet alleen terecht voor theatervoorstellingen,u kunt hier ook wekelijks terecht voor het kijken van films. Er staan vaak verrassende films op het programma in uiteenlopende genres, van arthouse film tot klassiekers.

Exposities in Corrosia

Er is ook ruimte voor kunst in Corrosia. Er zijn geregeld wisselende exposities te vinden in het gebouw. De kunstwerken zijn te bekijken op de normale openingstijden van Corrosia en een uur voor de aanvang van voorstellingen en films. Er is ruimte voor verschillende kunstdisciplines zoals schilderkunst, fotografie en installaties.

Op de hoogte blijven van Corrosia Almere

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste voorstellingen, films en exposities die er in Corrosia worden georganiseerd? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief kunt u ook profiteren van aanbiedingen.

Verhuur van het theater

Naast de organisatie van theatervoorstellingen en films biedt Corrosia ook plaats aan verhuur. Er kunnen de meest uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd, van vergaderingen tot productpresentaties.

Agenda Corrosia Theater, Expo & Film Almere

De agenda van Corrosia is ieder theaterseizoen zeer divers.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens

Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
1354 AP Almere Haven
E: [email protected]
T: (036) 521 59 29 (dinsdag t/m vrijdag)

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.