Theater Posa

Kempenaar 01-10 8242 BA Lelystad| 06-21258615 | Google maps

Theater Posa

Theater Posa is het vestzaktheater in Lelystad voor alle (klein)kunst liefhebbers!

Theater Posa

In 2013 opende het nieuwe vestzaktheater in Lelystad haar deuren, voor alle (klein)kunst liefhebbers van binnen en buiten de regio. Deze ontmoetingsplek is voor jong en oud, beginnend en gevorderd (podium)talent.

Creatieve plek vol nieuwe kansen
Theater Posa wil een plek creëren waar de wensen en creatieve ideeën van artiesten en kunstenaars gerealiseerd kunnen worden. Theater Posa is een plek waar we beperkingen zien als nieuwe kansen en waar volop aandacht is voor elke artiest, professioneel, semiprofessioneel en amateurkunstenaars. Theater Posa werkt met vele culturele instellingen samen. 

Sfeervolle locatie
Theater Posa heeft 84 vaste zitplaatsen (maximaal uit te breiden tot 150), een speeloppervlak van 7m bij 12m, alle theatrale middelen die je van een vestzaktheater mag verwachten, huiselijke foyer èn een warm welkom is Theater Posa een sfeervolle locatie voor een gezellig avondje uit. De locatie is vanwege de facilitaire mogelijkheden ook bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt.

Agenda Theater Posa

Ieder theaterseizoen heeft het theater een goed gevulde agenda met heel veel keuze aan genres.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater Posa

Kempenaar 01-10
8242 BA Lelystad

Website Theater Posa

 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.