Theater ’t Voorhuys Emmeloord

Beursstraat 1, 8302 CW Emmeloord | 0527 698 657 | Google maps

Theater voorhuys Emmeloord

In het hart van Emmeloord vindt u Theater ‘t Voorhuys. Theater ‘t Voorhuys heeft alles in huis om evenementen e.d. tot succes te volbrengen.

Mogelijkheden in ’t Voorhuys

Theater ‘t Voorhuys beschikt diverse zalen van verschillende grootte. De Theaterzaal telt ruim 500 zitplaatsen. De zaal heeft een intiem karakter en een zeer moderne uitstraling. Theater ‘t Voorhuys heeft alles in huis om congressen, symposia en bedrijfsfeesten te organiseren. Van 80 tot 1000 gasten kunnen bij de drie zalen uitstekend terecht. Tevens bied het theater de mogelijkheden om culinair aan alle wensen te voldoen.

Dineren in ’t Voorthuys

U kunt heerlijk dineren in het nabij geleden Hotel-Restaurant ‘t Voorthuys. Na het diner kunt u genieten van een leuke theater voorstelling in Theater ‘t Voorhuys. Wanneer u heerlijk hebt kunnen genieten van een voorstelling gaat u heerlijk overnachten in Hotel-Restaurant ‘t Voorthuys in Emmeloord.

Club Huysmuis

Voor alle kinderen die gek zijn op theater. Dikke deuntjes, rake danspasjes, spannende sprookjes, lollige levenslessen, blote billengrappen, televisiehelden, schattige konijntjes, lieve monsters, mooie liedjes, boerderijbeesten en swingende apenfeesten? Kom erbij! Club Huysmuis is een clubhuys voor kinderen die liefhebbers zijn het theater. Voor alle kinderen die lid worden zijn er leuke voordelen:

  • je eigen HuysMuis clubkaart;
  • je ontvangt een heus HuysMuis verrassingspakket
  • met je clubkaart ontvang je korting op een aantal leuke voorstellingen
  • je ontvangt 2 x per seizoen een HuysMuis nieuwsbrief met de laatste theaternieuwtjes;
  • bij een aantal voorstellingen mag je na afloop de artiesten ontmoeten en met ze op de foto
  • je ontvangt prijsvragen met win acties

Dit zijn slechts een paar voordelen. Bekijk snel hoe u uw kind lid maakt!

Agenda ’t Voorhuys Theater

Jaarlijks zijn er vele voorstellingen in het theater. U kunt bijvoorbeeld genieten van een dans, cabaret of toneelvoorstelling. Iedere theaterliefhebber kan rekenen op veel keuze in de agenda van dit theater.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Voorhuys theater Emmeloord

Beursstraat 1 Tel: 0527-698657
8302 CW Emmeloord [email protected]

Website Voorhuys theater Emmeloord

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.