Theater De Beun Heiloo

Willibrordusweg 2, 1851 Heiloo | 072 533 3156 | Google maps

Theater De Beun Heiloo

Stichting Theater De Beun beheert sinds 1981 Theater De Beun (gespecialiseerd in het verhuren van een theaterzaal tot 300 personen).

Over Theater De Beun

Het theater is voorzien van allerhande technische middelen om diverse voorstellingen en lokale verhuringen op een professionele manier te kunnen neerzetten. Theater De Beun word operationeel gemanaged door Hans van Beenen. De Horeca- faciliteiten worden verzorgd door een Pachter. Theater De Beun (Beun is Noord Hollands voor verhoging, podium) werd in november 1981 geopend.

De Stichting exploiteert het theater ten behoeve van theatervoorstellingen, filmvertoningen en als multifunctionele ruimte ten behoeve van seminars, jaarvergaderingen en personeelsbijeenkomsten van diverse bedrijven uit de wijde omgeving. Theater De Beun heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt waardoor de bezetting van het theater vooral in de avonden erg hoog is. Het theater heeft een grote naamsbekendheid en verwelkomt ruim 55.000 bezoekers per jaar.

Verhuur van het theater

In de middelgrote amfi-zaal met verhoogd podium kunnen tot 300 bezoekers. Het theater is ingericht met professionele techniek, hierdoor is de zaal te gebruiken voor theatervoorstellingen maar ook uitermate geschikt voor jaarvergaderingen, seminars en personeelsbijeenkomsten.

Stichting De Beun heeft geen winstoogmerk en kan hierdoor het theater verhuren voor een relatief lage huur. Om meer informatie over het huren van het theater te verkrijgen kunt u een e-mail sturen via de algemene contactgegevens.

Agenda Theater De Beun

Leuke voorstellingen vindt u in Theater De Beun.

Contactgegevens

Willibrordusweg 2 1851 HB Heiloo
Telefoon: 072 – 533 31 56
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.