Theater De Beun Heiloo

Willibrordusweg 2, 1851 Heiloo | 072 533 3156 | Google maps

Theater De Beun Heiloo

Stichting Theater De Beun beheert sinds 1981 Theater De Beun (gespecialiseerd in het verhuren van een theaterzaal tot 300 personen).

Over Theater De Beun

Het theater is voorzien van allerhande technische middelen om diverse voorstellingen en lokale verhuringen op een professionele manier te kunnen neerzetten. Theater De Beun word operationeel gemanaged door Hans van Beenen. De Horeca- faciliteiten worden verzorgd door een Pachter. Theater De Beun (Beun is Noord Hollands voor verhoging, podium) werd in november 1981 geopend.

De Stichting exploiteert het theater ten behoeve van theatervoorstellingen, filmvertoningen en als multifunctionele ruimte ten behoeve van seminars, jaarvergaderingen en personeelsbijeenkomsten van diverse bedrijven uit de wijde omgeving. Theater De Beun heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt waardoor de bezetting van het theater vooral in de avonden erg hoog is. Het theater heeft een grote naamsbekendheid en verwelkomt ruim 55.000 bezoekers per jaar.

Verhuur van het theater

In de middelgrote amfi-zaal met verhoogd podium kunnen tot 300 bezoekers. Het theater is ingericht met professionele techniek, hierdoor is de zaal te gebruiken voor theatervoorstellingen maar ook uitermate geschikt voor jaarvergaderingen, seminars en personeelsbijeenkomsten.

Stichting De Beun heeft geen winstoogmerk en kan hierdoor het theater verhuren voor een relatief lage huur. Om meer informatie over het huren van het theater te verkrijgen kunt u een e-mail sturen via de algemene contactgegevens.

Agenda Theater De Beun

Leuke voorstellingen vindt u in Theater De Beun.

Contactgegevens

Willibrordusweg 2 1851 HB Heiloo
Telefoon: 072 – 533 31 56
E-mail: info@theaterdebeun.nl

Website

Leuk om te lezen