De Balie Amsterdam

Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam | 020 553 5151 | Google maps

De Balie

De Balie produceert programma’s over kunst, cultuur en politiek. In vijfendertig jaar is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende debatten, films en kunstprojecten. De Balie heeft een vast team van professionele programmamakers die het publieke debat stimuleren en ruim baan bieden aan vrije geesten en nieuwe denkbeelden. Voor meer informatie ga naar www.debalie.nl

Zaalverhuur

De Balie is gehuisvest in een voormalig gerechtshof uit 1849 in het hart van Amsterdam. Door de centrale locatie en authentieke uitstraling een geliefde plek voor ontmoetingen, verdiepingen en informele gesprekken. Naast de eigen programmering verhuurt De Balie de zalen aan bedrijven, stichtingen en organisaties voor diverse evenementen. De opbrengsten vanuit zaalverhuur dragen bij aan de culturele programma’s van De Balie.

Op zoek naar een ruimte voor uw lezing, congres, presentatie of vergadering? Klik hier voor meer informatie over de zalen en mogelijkheden.

Eten & Drinken

Café-restaurant De Balie is een plek waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Kom binnen voor een ontbijt, koffie, lunch, diner of borrel!

De Balie Cultuurpas

Ga je vaker naar De Balie? Dan is De Balie Cultuurpas iets voor jou! Voor €30 per jaar krijg je drie keer toegang tot een programma of film naar keuze, het hele jaar door korting op onze programmering, én korting in het restaurant: 10% korting op een hoofdgerecht en 30% op een fles wijn en ontvang je wekelijks onze nieuwsbrief.

Leuk om cadeau te geven óf om jezelf een plezier mee te doen.

Koop je de pas voor jezelf? Klik dan hier.
Geef je de pas cadeau? Klik dan hier.

De Balie Cultuurpas is uiteraard ook aan de kassa te koop.

Agenda De Balie

De Balie heeft een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Van debatten tot toneelvoorstellingen tot films.


Contactgegevens De Balie Amsterdam

Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
Tel: 020 – 5535 100

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.